Çözüldü Ultimate Timber Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Endoflegends

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
Cyrone

Discord:

Cyrone#7187

Selamlar ben endoflegends,

Emek skyblock sunucumda oyuncularımın istekleri üzerine ultimate timber ekledim . Ancak gerekli yetkileri vermeme rağmen ultimate timber oyuncularda çalışmadı , çünkü ultimate timber sadece yaratıcı modda olanlar için çalışıyordu config'in tamamına bakmama rağmen birşey bulamadım ve son çare olarak buraya yazıyorum .

hayır ne alakası var

permleri :

- ultimatetimber.bonusloot
- ultimatetimber.bypasscooldown
- ultimatetimber.chop

hayır ne alakası var

permleri :

- ultimatetimber.bonusloot
- ultimatetimber.bypasscooldown
- ultimatetimber.chop
dostum yazdığın şeyleri denedim ancak ut reload çekmeme rağmen hala yaratıcı modda olanlarda çalışıyordu . Sunucuyu kapatıp tekrar açmam mı lazım ?

Aynı durum maalesef

Sunucunu durdur, ultimate timber klasörünü sil. Son sürüm ultimatetimber yüklü olduğundan emin ol ve yukarıdaki 3 permi ekle. Sunucuyu başlat.

Hala olmazsa configi yolla yardımcı olalım.

Maalesef en yeri sürümünü yüklememe ve tamamen kurmama rağmen çalışmadı .

Ekli dosyalar

dostum yazdığın şeyleri denedim ancak ut reload çekmeme rağmen hala yaratıcı modda olanlarda çalışıyordu . Sunucuyu kapatıp tekrar açmam mı lazım ?
Kanka her eklenti kendi releod sistemiyle entegreli değil en sağlıklı panel veya oyundan /reload confirm yapman

Eklentinin farklı sürümlerini denedin mi? Permleri verdiysen çalışması lazım

eklenti en güncel sürümünde permler olmasına rağmen sadece yaratıcı mod da olanlarda çalışıyor .

Config dosyanızı atar mısınız?

Buyrun .

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl