Çözüldü Ultimate Survival Games Plugini Vote Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Datronaero

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
7
Merhaba arkadaşlar. Spigot 1.8 sunucuma Ultimate Survival Games pluginini yükledim ancak vote çalışmıyor.Alttaki gibi hata veriyor. Sizce sorun neden kaymaklı.

[23:39:14 WARN]: [SurvivalGames] Cannot parse ItemStack: POTION effect:regeneration,10,1 name:&cRegeneration - Mabye this is the reason: java.lang.IllegalArgumentException: effect type cannot be null
[23:39:14 WARN]: [SurvivalGames] Can't load scoreboard phase Waiting - Mabye this is the reason: java.lang.IllegalArgumentException: No enum constant me.maker56.survivalgames.game.GameState.WA¦T¦NG
[23:39:14 WARN]: [SurvivalGames] Can't load scoreboard phase Voting - Mabye this is the reason: java.lang.IllegalArgumentException: No enum constant me.maker56.survivalgames.game.GameState.VOT¦NG

Sunucunuzun Durumunu Full 1.8 Yapın ve PaperSpigot Yükle.

Full 1.8 den kastınız 1.8.8 ise onda survival pligini çalışmıyor. 1.8 veriyonunda çalışıyor ancak bu sefer vote çalışmıyor. Paperspigot şimdi deniyorum.[DOUBLEPOST=1470346996,1470346563][/DOUBLEPOST]

Dediklerinizi yaptım ancak sorun hala aynı. Önerebileceginiz 1.8 Survival Games plugin var mı. Varsa link atarmısınız.

Onerebilecegim Tek Kendi Pluginim ve AdvancedSurvivalGames var ikisi de Ücretli.

Onerebilecegim Tek Kendi Pluginim ve AdvancedSurvivalGames var ikisi de Ücretli.
Şuanlık ücretli plugin kullanmayı düşünmüyorum. Eger sorunu halledemezsem plugin için size geri döneceğim.

İyi Forumlar Iyi Oyunlar.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl