Ülkeyi kalkındıracak olan para mıdır, eğitim midir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DonsuzTurk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 9.178
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DonsuzTurk

dev.
Elmaslar
1.283

Discord:

donsuzturk

1611443157429.png

Merhaba sevgili forum üyeleri. Başlıktada gördüğünüz gibi sorum çok basit. Sizce ülkeyi kalkındıracak olan para mıdır, eğitim midir? Bence eğitim daha önemlidir. Bir ülkenin istediği kadar parası olsun eğer ülkesinin insanları eğitim yönünden geride ise parayı kullanmayı da bilemezler. Böylece diğer ülkeler tarafından kullanılırlar.

Parayı doğuracak şey de eğitim kullanmanı sağlayacak da cevap basit yani

Tabii ki eğitim.

Tebeşiri, tahtayı, sırayı bırakın bir sayfa kağıt, yeni bir kalem alamayan binlerce insan var. Para olmadan nasıl bir eğitim verilebilir de para mı eğitim mi diye düşünüyoruz? Eğitim için para lazım, para için de eğitim.

Net eğitimdir.

Para harcanılabilir bir kağıt parçası, eğitim ise para ile yapılan bir yatırımdır. Ne kadar çok yatırım yapılırsa ileride ülkeyi kalkındırma o kadar kolay olacaktır.

tabii ki eğitim

Güzel ve tartışmalı bir konuya değinmişsin düşüncenden dolayı seni tebrik ederim, eğitim olmayan bir ülkeye ülke denir mi orasını bilemem para fazla mühim değildir önemli olan eğitimdir. Eğitimsiz bir ülke çöp kovasına benzer gelen geçen çöpünü atar.

Eğitimdir.

Kesinlikle eğitimdir.

eğitimin saçma olduğunu düşünüyorum insanlar vaaroluşunda eğitim diye bir kavram yoktur her insan kendi öğrenebilir.
zeki insan zaten bir şekilde para bulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl