Çözüldü Ülke Sorunu (İÇERİ YARDIM)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ProEdo

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
69
Minecraft
pBooom
Facebook
Yok
X
Yakında
Arkadaşlar Acaba Bunu Engelleyen Bir Pluginmi var veya configden dolayımı nedenini söylerseniz sevinirim şimdiden yardım edenlere teşekürler iyi forumlar...
Not= Konuyu Acele Açtım Düzensiz Kusura Bakmayın :;p
1536082279703.png

Arkadaşlar Acaba Bunu Engelleyen Bir Pluginmi var veya configden dolayımı nedenini söylerseniz sevinirim şimdiden yardım edenlere teşekürler iyi forumlar...
Not= Konuyu Acele Açtım Düzensiz Kusura Bakmayın :;p
Ekli dosyayı görüntüle 42886

Authme Klasörünü Sil, Giriş Yapabilirsin. Authme klasöründen banlı gözüküyorsun LocalHost'da.

Authme Klasörünü Sil, Giriş Yapabilirsin. Authme klasöründen banlı gözüküyorsun LocalHost'da.

Ayarı varken neden silsin yahu? :'D

Config'te ctrl+f yaparak Protection: yazısını aratın, protection kısmındaki countries'te - 'TR' yok ise ekleyin, countriesblacklist'te - 'TR' var ise silin yada TR yerine EN yazın.

T

Teşekürler reyiz Bu Arada Sende Hiç Lobi Paketi Varmı Bana acil lazımda forumdakiler kötü nedense bana yeni nesil lazımda varsa verebilirmisin?

Ayarı varken neden silsin yahu? :'D

Config'te ctrl+f yaparak Protection: yazısını aratın, protection kısmındaki countries'te - 'TR' yok ise ekleyin, countriesblacklist'te - 'TR' var ise silin yada TR yerine EN yazın.
Bunu Ben eklediğimde çözülmemişti Ondan Sölemiştim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

T

Teşekürler reyiz Bu Arada Sende Hiç Lobi Paketi Varmı Bana acil lazımda forumdakiler kötü nedense bana yeni nesil lazımda varsa verebilirmisin?
Kendin Editle daha hoş olur :)

Son düzenleme:
@ProEdo eğer problem çözüldüyse konuyu reportlayınız ve başlıktaki ön eki değiştiriniz.

Reyiz Hangi Pluginlre lazım bilmiyorum

Bro Discord Gelirmisin Yardım Lazımda Erdem#4867

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl