S
Silinen üye 79251
Ziyaretçi
UHC Run Skripti - %100 Türkçe Config ( Toplama Skript )
Merhaba arkadaşlar ben Yiğit, bugün sizlerle bir MiniGames'i Skript'e çevirdik ve sizlere sunuyorum.
Arkadaşlar öncelikle şunu belirtiyim böyle skriptleri yapması çok kolay değil bundan dolayı bende Skript'i toplama yaptım yani 5-6 tane skripti karıştırdım ve türkçeleştirdim.
Tabii ki de bende arada birşeyler ekledim. Skript beğenilirse daha çok geliştirmeye çalışacağım haydi skriptimizi inceleyelim.
Bu Skript Çok Avantajlı Neden Mi?
Arkadaşlar bu avantaja gülüp geçiyorum. Sebebi ise her oyun için ayrı ayrı 100 tane ''MiniGames'' için sunucusu almanıza kesinlikle gerek yok.
Sebebi ise çok mantıklı sistem ''FFA'' sistemi çalışıyor. Aynı '' 1VS1'' sistemi gibi. Yani sunucunuz ''Hub'' ise sadece 1 sunucu parası ödemeniz yeterlidir.
Skript Gereksinimleri
- Wild Skript
- Skript
- Skellet
- SkQuery
UHC Run Özel %100 Türkçe Oyun Modları
Arkadaşlar bu modun olayı mesala ben ''Cevher Ganimeti'' modunda oynuyorum. Bu modu seçen başka bir arkadaş ile eşleşip oyuna başlarsınız.
Bir süre zarfında kasılırsınız tabii ki ''Cevher Ganimeti'' modunu seçtiğiniz için daha çok demir vs. gelicektir. Daha sonra geliştikten sonra pvp açılır kapışırsınız.
Sona kalan kişiler ölüm maçına ışınlanırlar ve son kalan kişi oyunu kazanır olay bu kadar basit.
Diğer Sistemler Hakkında Bilgiler
Kağıda sağ tıkladığınız zaman 15'den geriye doğru sayar, tabii ki de bu zaman dilimini siz kafanızın estiği gibi değiştirebilirsiniz.
Sonra olduğunuz dünyada rastgele bir yere ışınlar ve bariyerler otomatik çekilir bunun boyutunu siz skriptin ayarlarından ayarlıyabilirsiniz.
Daha sonra belli bir zaman dilimi geçtikten sonra sizi ölüm maçına çekicektir ve sohbette bu mesajlar yazıcaktır.
UHC Run Stats Özelliği
Bu oyunun bir güzel özelliği ise öldürme sayınız, ölme sayınız ve kazanma sayınız gibi şeyleri kontrol edebilmeniz.
Dosyalar & Ekstra UHC Özel Skor Tablosu
Öncelikle ''UHC Tablosu'' için internete ''UHC Scoreboard'' yazmanız yeterli olucaktır. Kendinizce bu skript'i düzenliyebilirsiniz.
Ve dosyalarımız bu şekildedir aşağıdaki indir butonundan indirebilirsiniz teşekkürler.
Ek Not : Skript toplamadır bazı yerleri alıntıdır, yararlandığım skriptlerin listesi aşağıdadır.
-
-
-
Arkadaşlar bu modun olayı mesala ben ''Cevher Ganimeti'' modunda oynuyorum. Bu modu seçen başka bir arkadaş ile eşleşip oyuna başlarsınız.
Bir süre zarfında kasılırsınız tabii ki ''Cevher Ganimeti'' modunu seçtiğiniz için daha çok demir vs. gelicektir. Daha sonra geliştikten sonra pvp açılır kapışırsınız.
Sona kalan kişiler ölüm maçına ışınlanırlar ve son kalan kişi oyunu kazanır olay bu kadar basit.
Diğer Sistemler Hakkında Bilgiler
Kağıda sağ tıkladığınız zaman 15'den geriye doğru sayar, tabii ki de bu zaman dilimini siz kafanızın estiği gibi değiştirebilirsiniz.
Sonra olduğunuz dünyada rastgele bir yere ışınlar ve bariyerler otomatik çekilir bunun boyutunu siz skriptin ayarlarından ayarlıyabilirsiniz.
Daha sonra belli bir zaman dilimi geçtikten sonra sizi ölüm maçına çekicektir ve sohbette bu mesajlar yazıcaktır.
UHC Run Stats Özelliği
Bu oyunun bir güzel özelliği ise öldürme sayınız, ölme sayınız ve kazanma sayınız gibi şeyleri kontrol edebilmeniz.
Dosyalar & Ekstra UHC Özel Skor Tablosu
Öncelikle ''UHC Tablosu'' için internete ''UHC Scoreboard'' yazmanız yeterli olucaktır. Kendinizce bu skript'i düzenliyebilirsiniz.
Ve dosyalarımız bu şekildedir aşağıdaki indir butonundan indirebilirsiniz teşekkürler.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ek Not : Skript toplamadır bazı yerleri alıntıdır, yararlandığım skriptlerin listesi aşağıdadır.
Moderatör tarafından düzenlendi: