ILoveMaju^^
Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
- Elmaslar
- 1.881
- Minecraft
- ILoveMaju09
Discord:
ilovemaju
Selamlar MC-TR Ailesi! 
Bugün forumda daha önce görülmemiş, hep birlikte yazacağımız bir macera ile karşınızdayım!
Biliyorum, çoğumuz oyundayız ama bazen forumda da kafa dağıtacak, eğlenceli bir aktivite iyi gelir diye düşündüm. Bu oyun, hepimizin çok iyi bildiği Minecraft evreninde geçiyor, ancak bu sefer kontrol bloklarda değil, sizin verdiğiniz kararlarda!
Oyun Nedir? (Kısaca CYOA)
Bu oyunun adı "Choose Your Own Adventure" (Kendi Maceranı Seç). Basitçe:
Ben (veya bir Game Master) hikayenin başlangıcını ve bir ikilemi sunar.
Sıradaki oyuncu, sunulan seçeneklerden birini seçer ve bu seçimi neden yaptığını yazar.
Ben, o kararın sonuçlarını yazar ve yeni bir ikilem sunarım.
Bu döngü, macera sona erene kadar devam eder.
Hepimizin kararları birleşecek ve tek bir ortak hikaye ortaya çıkacak!
Kurallar ve Nasıl Oynanır?
Sadece Tek Karar: Her oyuncu sadece bir postta bir karar verebilir. Kararınızdan sonra sırayı bir sonraki oyuncuya bırakın.
Net Cevap: Lütfen hangi seçeneği seçtiğinizi (Örn: A Seçeneği) açıkça belirtin.
Kısa Açıklama: Kararınızı neden verdiğinizi anlatan, kısa ve yaratıcı bir cümle ekleyin.
Sıra Takibi: Üstteki postta karar verilmişse, sizin postunuz bir sonraki kararı içermelidir. Ard arda iki post atmak yasaktır!
Minecraft Terimleri Serbest! Hikayeye derinlik katmak için bol bol Minecraft terimi ve bilgisi kullanabilirsiniz.
Örnek Oynanış
GM (Ben): "...Önünüzde orman var (A) veya bir mağara (B). Ne yaparsınız?"
Oyuncu 1: B Seçeneği. Mağaralar her zaman elmas vadeder, şansımı deneyeceğim!
GM (Ben): "Mağaraya girdiniz ve bir Creeper sesi duydunuz... Geri mi kaçarsınız (C) yoksa kılıcınızı mı çekersiniz (D)?"
Oyuncu 2: D Seçeneği. Kılıcımı çekerim! Bir Creeper beni durduramaz!
Bugün forumda daha önce görülmemiş, hep birlikte yazacağımız bir macera ile karşınızdayım!
Biliyorum, çoğumuz oyundayız ama bazen forumda da kafa dağıtacak, eğlenceli bir aktivite iyi gelir diye düşündüm. Bu oyun, hepimizin çok iyi bildiği Minecraft evreninde geçiyor, ancak bu sefer kontrol bloklarda değil, sizin verdiğiniz kararlarda!
Bu oyunun adı "Choose Your Own Adventure" (Kendi Maceranı Seç). Basitçe:
Ben (veya bir Game Master) hikayenin başlangıcını ve bir ikilemi sunar.
Sıradaki oyuncu, sunulan seçeneklerden birini seçer ve bu seçimi neden yaptığını yazar.
Ben, o kararın sonuçlarını yazar ve yeni bir ikilem sunarım.
Bu döngü, macera sona erene kadar devam eder.
Hepimizin kararları birleşecek ve tek bir ortak hikaye ortaya çıkacak!
Sadece Tek Karar: Her oyuncu sadece bir postta bir karar verebilir. Kararınızdan sonra sırayı bir sonraki oyuncuya bırakın.
Net Cevap: Lütfen hangi seçeneği seçtiğinizi (Örn: A Seçeneği) açıkça belirtin.
Kısa Açıklama: Kararınızı neden verdiğinizi anlatan, kısa ve yaratıcı bir cümle ekleyin.
Sıra Takibi: Üstteki postta karar verilmişse, sizin postunuz bir sonraki kararı içermelidir. Ard arda iki post atmak yasaktır!
Minecraft Terimleri Serbest! Hikayeye derinlik katmak için bol bol Minecraft terimi ve bilgisi kullanabilirsiniz.
Örnek Oynanış
GM (Ben): "...Önünüzde orman var (A) veya bir mağara (B). Ne yaparsınız?"
Oyuncu 1: B Seçeneği. Mağaralar her zaman elmas vadeder, şansımı deneyeceğim!
GM (Ben): "Mağaraya girdiniz ve bir Creeper sesi duydunuz... Geri mi kaçarsınız (C) yoksa kılıcınızı mı çekersiniz (D)?"
Oyuncu 2: D Seçeneği. Kılıcımı çekerim! Bir Creeper beni durduramaz!