Ufaktan modelleme denemesi (öylesine attım hiçbir iddiam yok)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByHarst

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Yasaklandı
Elmaslar
88
Minecraft
byharst

Discord:

Byharst

ölükral.webp

ölükral2.webp

ölükral3.webp

Az o karakterden az bu karakterden ufak tefek animasyonlarla tamamen özgün olmasa da öyle denedim çıtırdan fikirler ve yorumlar alırım gençler

bence güzel bir iş çıkartmışsın, sadece renklendirme iyileştirmesi yapsan daha da güzel bir sonuç çıkabilir...

başarılar <3

bence güzel bir iş çıkartmışsın, sadece renklendirme iyileştirmesi yapsan daha da güzel bir sonuç çıkabilir...

başarılar <3
Sağol kanka, renk olayı zevk ya o yosunlaşmış iğrenç görüntüyü kasti olarak verdim

İddian olsa da olmasa da belirtmene gerek yok, çok iddialı şeyler söylemezsen zaten anlaşılır bence. Çok anladığım bi konu değil ama eline sağlık.

İddian olsa da olmasa da belirtmene gerek yok, çok iddialı şeyler söylemezsen zaten anlaşılır bence. Çok anladığım bi konu değil ama eline sağlık.
sözü ciddi manada yazmadım bir meme bu :sohappy:

İlk denemene göre harika olduğunu düşünüyorum. Her denemende daha fazla ilerlemeni dileğiyle.

İlk denemene göre harika olduğunu düşünüyorum. Her denemende daha fazla ilerlemeni dileğiyle.
Çok teşekkürler hocam bu arkadaşta ikinci deneme bi tık özgün olmasa da olsun :)

Ekli dosyalar

• capture-20250119-000015.webp
    capture-20250119-000015.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 107
Ben bunu kendi sunucumda kullanmak istiyorum, iletişime geçebilir miyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl