Ufak tefek işler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ravolt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 861

Ravolt

mentality of zyZZ
Emekli
Elmaslar
493
Minecraft
Ravolt

Discord:

dravenhazretleri

Merhaba dostlar, photoshop ile ilgilenirken ve ortaya bir şeyler koymaya çalışırken gerçekten çok keyif alıyorum. Profesyonel değilim. Sadece kişisel ve zevk amaçlı, tutorialler izleyerek kendimi geliştirmeye ve ortaya kendi kendimi tatmin edebileceğim şeyler çıkarmaya çalışıyorum. Rastgele sunucumuzun ismini barındıran 2 farklı görsel hazırladım. Profesyonel ve kesinlikle satış için yapmadığım, sadece kendimi eğlendirmek için uğraştığımı göz önünde bulundurmanızı isteyerek bu 2 görseli sizinle paylaşıyorum :;p

simsekli-version.png

glitchcube.png

Son düzenleme:
2. görsel gayet güzel olmuş.​

Her ne kadar ufak çaplı bir çalışma olsa da Glitch efektleriyle olabildiğince güzel bir görünüme kavuşmuş ki şahsen fazlasıyla da beğendim ☕

2.görsel hariç hepsi güzel olmuş.

2. görsel gayet güzel olmuş.​
2.görsel hariç hepsi güzel olmuş.

Her ne kadar ufak çaplı bir çalışma olsa da Glitch efektleriyle olabildiğince güzel bir görünüme kavuşmuş ki şahsen fazlasıyla da beğendim ☕

Yorumlarınız için teşekkürler, geliştirebilmek adına verebileceğiniz iyi kötü naçizane tavsiyelerinizi bekliyorum..

Değişik bir tasarım olmuş ama kesinlikle geliştirilmeli

Bence hepsi güzel. Emeğe saygı.​

İkiside birbirinden güzel ellerine sağlık :))

Güzel bir tasarım olmuş, eline sağlık. Başarılarınızın devamını dilerim.

Değişik bir tasarım olmuş ama kesinlikle geliştirilmeli
Bence hepsi güzel. Emeğe saygı.​
İkiside birbirinden güzel ellerine sağlık :))
Güzel bir tasarım olmuş, eline sağlık. Başarılarınızın devamını dilerim.

Güzel ve motive edici yorumlarınız için minnettarım. Çok teşekkürler, insan yaptığı şeyden keyif aldığı zaman o konuda kendini geliştirmek için daha fazla uğraşıyor.. Umarım :)

Diğerleri de güzel ama 2. olan daha çok hoşuma gitti

Başarılar

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl