Ufak Büyücü Kulesi Tasarımım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.321
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

Merhabalar ben Yusuf bugün yaptığım ufak cadı kulesi adı altında çalışmamı sizlerle paylaşmak istedim çok profesyone değilim ama elimden geldiğince yapıyorum ve gelişiyorum fikirlerinizi bekliyorum ben daha iyisini yaparımcılar yorum atmasın lütfen İyi forumlar.
8d6R17.png

5QN6ad.png

YNdZ6E.png

5QN6ad.png

y3GZqN.png

5QN6ad.png

8d6R17.png

RPgzQR.png

Zaten böyle bişi yapmıştın birisi foto atmıştı böyle olur
diye ona bakarak yapmışssın texturepack çöp zaten daha iyi seçebilirdin
blokları ayırt edemiyorum.

Zaten böyle bişi yapmıştın birisi foto atmıştı böyle olur
diye ona bakarak yapmışssın texturepack çöp zaten daha iyi seçebilirdin
blokları ayırt edemiyorum.
Paylaştığım yapılara bakarsan böyle birşey bulamazsın kafandan uydurma.İkincisi bunun gibi olur diyen şahsın paylaştığı fotoğrafa bakmadım baksam bile örnek almak kadar güzel birşey yoktur algıların hep yüksek duvarlarla çevrili.Texture packtan anlamadığındandır o çünkü bu tür packlar genellikle builderler tarafından kullanılıyor.

Paylaştığım yapılara bakarsan böyle birşey bulamazsın kafandan uydurma.İkincisi bunun gibi olur diyen şahsın paylaştığı fotoğrafa bakmadım baksam bile örnek almak kadar güzel birşey yoktur algıların hep yüksek duvarlarla çevrili.Texture packtan anlamadığındandır o çünkü bu tür packlar genellikle builderler tarafından kullanılıyor.
Hypixelin build teami bile kullanmıyor ? araştır izle.

Öncekinden daha iyi olmuş.

Güzel bir çalışma olmuş

Bu tür küçük yapıtlar için bence konu açmamalısın kendini daha da geliştirmen dileği ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl