Çözüldü ufak bir skript

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Enessx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.230
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enessx

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
merhaba öncelikle sizlerden ufak bir yardım isteyecegim bunun aslında skriptmi pluginmi oldunu bilmiyorum tam olarak skript olarak düşünüyorum ben ve yapan kardeşlermizede çok teşekkür ederim kendilerine bu iyiligi yaptıkları için

arkadaşlar bildiniz üzere craftrise lonca var ve bunu bi skript üzerinde yazıp verebilirmisiniz veya plugini varsa ismini rica edebilirmiyim
örnek ve birde hangi pluginler destekliyorsa yazarsanız sevinirim
dd.PNG

merhaba öncelikle sizlerden ufak bir yardım isteyecegim bunun aslında skriptmi pluginmi oldunu bilmiyorum tam olarak skript olarak düşünüyorum ben ve yapan kardeşlermizede çok teşekkür ederim kendilerine bu iyiligi yaptıkları için

arkadaşlar bildiniz üzere craftrise lonca var ve bunu bi skript üzerinde yazıp verebilirmisiniz veya plugini varsa ismini rica edebilirmiyim
örnek ve birde hangi pluginler destekliyorsa yazarsanız sevinirim
Ekli dosyayı görüntüle 120710
Kanka ben başka hiç bir sunucuda görmedim craftrise dışında büyük ihtimal kendi skriptleri veya pluginleri.

aslında yapılabilir bende öyle düşünüyorum ancak aklımda biraz kodları oluşturdumda baya bi satır kod isticek gibime geliyor

Yapılabilirde ücretsiz yapcakları sanmıyorum.

bilemessin belki kendini geliştirmek için veya can sıkıntısından
can sıkıntısından olsa bile kimse bedava vermez,şahsen ben böyle birini hiç tanımadım eğer verir diyorsan buyur.

eğer yazmiyacaksan yada skripter değilsen bence konu üzerinde fazla durma gördügüm kadarıyla bedava yapılmasını istiyorsun o zaman kendin yapabilirsin yada hiçbirşey deme

böyle bir eklenti varmış paralımı bilmiyorum.

biz sunucumuzda plugin olarak yaptık aynısını

Bu skript olamaz plugindir. Büyük ihtimal Rise'nin kendisine aittir.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

böyle bir eklenti varmış paralımı bilmiyorum.

Bu plugin türk yapımı. Factions pluginin gelişmişidir paralıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl