Ufak Bir Skript Ricası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TewTorh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 915
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TewTorh

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Bir Skript İstegim var donupde buraya baktıgın için tessekkurler.Daha fazla bekletmeden konuya geçeyim

Sole Bir Skript İstiyorum: Evet Simdi Adam Oyuna Gridi ve sa yazdı oyun as demesini istiorum sonra adam sa yazdı hosgeldin desin mesela
bunun gibi bi bot yapabilicek varmı :D simdiden tessekkurler
bunun gibi bissuru eklenti yapabilirsiniz kendiniz Not: Bu konuya faction sunucusunda olabilecek skriptleri atabilirsiniz
[DOUBLEPOST=1522563270,1522563238][/DOUBLEPOST]Notda Dedigim gibi Faction ile ilgili hos skriptlerde atabilirsiniz

Kod:
option:
    bot: &a&lBOT #Burayı Kafana Göre Değiştir.

on chat:
    if message is "sa":
        broadcast "{@bot} &7Aleykum Selam Hoşgeldin, &6%player%"
    if message is "Bot Para Nasıl kazancam":
        broadcast "{@bot} &7Para kazanmak istiyorsan lapiste lapis kazabilirsin, &6%player%"

Kod:
option:

on chat:
    if message is "sa":
        broadcast "{@bot} &7Aleykum Selam Hoşgeldin, &6%player%"
        broadcast "{@bot} &7Para kazanmak istiyorsan lapiste lapis kazabilirsin, &6%player%"

broadcast yerine message veya send yazabilirsiniz arkadaşın attığı kod herkeste gözüküyor sa yazmayan kişilere bile aleykum selam hoşgeldin diyecektir bot oyuncunun kendisine yazılması daha mantıklı ayrıca option yalnış yazılmış options olacaktı. arkadaş kodu atmış lakin şöyle isterseniz diye ben düzelttim.

Kod:
options:

on chat:
    if message is "sa":
        send "{@bot} &7Aleyküm Selam Hoşgeldin, &6%player%" to player
        send "{@bot} &7Para kazanmak istiyorsan lapiste lapis kazabilirsin, &6%player%" to player
    if message is "Herkese merhaba":
        send "{@bot} &7Sanada merhaba yakisikli :)" to player

broadcast yerine message veya send yazabilirsiniz arkadaşın attığı kod herkeste gözüküyor sa yazmayan kişilere bile aleykum selam hoşgeldin diyecektir bot oyuncunun kendisine yazılması daha mantıklı ayrıca option yalnış yazılmış options olacaktı. arkadaş kodu atmış lakin şöyle isterseniz diye ben düzelttim.

Kod:
options:

on chat:
    if message is "sa":
        send "{@bot} &7Aleyküm Selam Hoşgeldin, &6%player%" to player
        send "{@bot} &7Para kazanmak istiyorsan lapiste lapis kazabilirsin, &6%player%" to player
    if message is "Herkese merhaba":
        send "{@bot} &7Sanada merhaba yakisikli :)" to player

ben broadcast ile yapmak istedim çünkü bilmeyen kişilerde onun yazmasıyla beraber öğrensin diye

ben broadcast ile yapmak istedim çünkü bilmeyen kişilerde onun yazmasıyla beraber öğrensin diye

Hiç gerek yok her plugin paketinde olması gereken Duyuru plugini ile halledebilirsin bunu.

Hiç gerek yok her plugin paketinde olması gereken Duyuru plugini ile halledebilirsin bunu.
Duyuruyuda pluginle yapmaya gerek varmı :D Skript ile kolayca çözbilirsin bide onun için plugine gerek yok

skripti ne kadar verimli şekilde daha az kod kullanılmış şekilde yazarsan ve sadece tek bir .sk dosyasına atarsan hepsini lag oranı minumum düşer

skripti ne kadar verimli şekilde daha az kod kullanılmış şekilde yazarsan ve sadece tek bir .sk dosyasına atarsan hepsini lag oranı minumum düşer

Şu foruma gelmeden önce şu sözü öğrenip gelseydin keşke.

"Plugin her zaman skriptden daha sağlıklıdır."

not: Skript ile yazdığın kodlarda bug oluşabilir bu yüzden plugin her zaman daha sağlıklı ve güvenlidir buglu kullanacağım diyorsan sen bilirsin arkadaşa yardım etmeye çalışmışsın fakat kodu yanlış atmışsın kodunu düzelttim ve arkadaşın isteği kabul oldu konuyu uzatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl