Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler bende nocheatplus var ve ezprotect var ikiside yüklü sanırım bunların görevleri aynı ve şunu ögrenmek istiyorum ikisinide pakette tutmalımıyım biri kullansam yeterli midir ve siz benim yerimde olsaydınız hangisini tercih ederdiniz pls :/
ne önerirsiniz ne yapmalıyım sizce ikisinide barındırmalımıyım yoksa 1 plugin işlev verirmi ?
ezprotect koydum sadece örnek olarak pl yasakladım pl yazdıgımda cmd de bi değişiklikler oluyor her pl yazdıgımda bu nocheatplusta karşıma cıkmıyordu...
ezprotectte kullandığın özellikleri nocheatplusta kapat aynı şekilde nocheatplusta kullandığın özellikleri ezprotectorda kapat ikiside önemli bence ve bazı özelliklerini kapatırsan çakışma v.s olmaz.