Çözüldü ufak bi skript istegim var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baltr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.747
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baltr

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
7
iyi forumlar arkadaşlar benim ufak bi skript istegim var şu şekilde olucak örse sağ tıkladıgımızda bi menü acılcak orda 3 secenek olacak 1. secenegi siz yapın ben 2. ve 3. yaparım ilk secenege bastıgımızda parayla tamir edilecek tamir ücreti tamir ettigi hasara bağlı olacak yani 200 hasar tamir ettiyse 200 tl gibi bi fiyatı olacak (acılan menü double chest boyutunda olursa sevinirim) icerisinden itemlerin alınmaması lazım

@Dagon Üstad el atar mısın ?

iyi forumlar arkadaşlar benim ufak bi skript istegim var şu şekilde olucak örse sağ tıkladıgımızda bi menü acılcak orda 3 secenek olacak 1. secenegi siz yapın ben 2. ve 3. yaparım ilk secenege bastıgımızda parayla tamir edilecek tamir ücreti tamir ettigi hasara bağlı olacak yani 200 hasar tamir ettiyse 200 tl gibi bi fiyatı olacak (acılan menü double chest boyutunda olursa sevinirim) icerisinden itemlerin alınmaması lazım
Hocam, tek engel hasara göre para almak.

şöyle olabilirmi bi iteme bi kerede 100 hasarını tamir ettirebilirmiyiz
Hocam belli sayıda tamir etmeyi daha önce görmedim ama tamamını edebiliriz. Biraz araştıracağım belki vardır.[DOUBLEPOST=1516982185,1516981514][/DOUBLEPOST]Araştırma sonucunda buldum. Ne istediğini ayrıntılı olarak yazarsan belki yazabilirim.

:( Şekil şukul yapcağına yazsaydın la :D
Ya olum * de EpicSpawners vardıda beleş sandım 10 saat yüklenmesini bekledim tam sayfa açıldı baktım 12 dolar, öff dedim açtım RepairPlusu tam kopyaladım bi baktım bildirim, bi de ne görüyüm sen atmışsın.

teşekkür ederim peki birşey daha sorcam rica etsem bi item tamir ettirmek icin gerekli kodu yazarmısınız bana

yok skript ile hangi kod ile yapılıyor

Kardeşim ne skriptindesin hâlâ anlamadık biz ?
ilk söyledigim icin pl önerdiniz onda problem yok 2. olarak bi komut düşün atıyorum /x bu komutu yazdıgımızda elimdeki item tamir olacak rica etsem yaparmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl