Ucuz Spotify Premium

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omer0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.288
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omer0

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
17
Minecraft
OmerTRd

Discord:

omert1

selam bazi sitelerde davetle felan ucuz spotify premium goruyorum bunu nasil yapiyorlar bu sorun yasatiyormu 3 veya 6 ay spotify premium yapiyorlar

selam bazi sitelerde davetle felan ucuz spotify premium goruyorum bunu nasil yapiyorlar bu sorun yasatiyormu 3 veya 6 ay spotify premium yapiyorlar
Genellikle başkalarının hesaplarını veriyorlar. Sonrasında hesabın sahibi görünce, şifresini değiştirebilir. Direk gidip Paparadan al, zaten yarı fiyatına veriyor ve 1 ay ücretsiz.

*

Son düzenleme:
Merhaba, Kredi kartı olarak Enpara mevcut ise sende spotify, netflix, blutv ve bir çok ürünleri ucuz maliyetli şekilde kapatabilirsin. Onun dışında senin aldığın ucuz maliyetli spotify bir hesap veriyorlar herkes'in ortak kullandığını insanlara kakalamaya çalışıyorlar.

Merhaba, Kredi kartı olarak Enpara mevcut ise sende spotify, netflix, blutv ve bir çok ürünleri ucuz maliyetli şekilde kapatabilirsin. Onun dışında senin aldığın ucuz maliyetli spotify bir hesap veriyorlar herkes'in ortak kullandığını insanlara kakalamaya çalışıyorlar.
E-postaya davet bağlantısı geliyor 3 aylık. Satılan yerlerde dikkat edersen yeni hesap isterler bu da e postaya gelen bağlantının koşuludur. Bana da sürekli 3 aylık ücretsiz deneme geliyor yani kendimden biliyorum.
Genellikle başkalarının hesaplarını veriyorlar. Sonrasında hesabın sahibi görünce, şifresini değiştirebilir. Direk gidip Paparadan al, zaten yarı fiyatına veriyor ve 1 ay ücretsiz.
Yok hesab vermiyorlar hesabi vpnle us falan yapiyorlar sonrasinda davet linki ile premium ediyorlar 3 ay yaptilar mesela 3 ay bittiginde benim hesaba ayni sekilde yeniden yapabiliyorlar cok merak ediyorum nasil bu kadar davet linkleri bula biliyorlar kendi hesabina yapiyorlar birde hesab vermiyorlar

Katılıyorum

Son düzenleme:
Ucuza alabileceginizi dusunmuyorum genelde alinsa bile kapatiliyor hesaplar belli bi zaman sonra yani dilandiricilik olaylari cok var

Spotify premium bireysel paketi 1 aylık 17,99 TL fiyat olarak belirlenmiştir. Spotify Duo paketi aylık 23,99 TL olup aynı anda 2 kişi kullanılabilir. Spotify Aile paketi 6 hesabın aynı anda kullanmasını sağlar ve fiyatı aylık 29,99 TL'dir.

Spotify Premium Bireysel Paketinin fiyatı fazla olduğunu düşünmüyorum

Sitesinden olmayan bir şeyi ucuza alıyorsan pek sevinmemek lazım :;p Bunun yerine Öğrenci hesabı seçeneğini kullanabilirsin :dusundurucu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl