Ucuz konu tasarımı aranıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AksuCraft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.246
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AksuCraft

oyna.aksucraft.com
Elmaslar
63
Aaa para yerden toplanmıyor malum ona göre ayağımı yorgana gör uzatmam lazım ben yeni bir konu tasarımı yaptırmak istiyorum ucuz fiyattan yapan arkadaşlar bana discordan yazabilir mi ? Hakan#5054

Ekibimiz olarak yardımcı olabiliriz.

Abdullah T.#5702

Aaa para yerden toplanmıyor malum ona göre ayağımı yorgana gör uzatmam lazım ben yeni bir konu tasarımı yaptırmak istiyorum ucuz fiyattan yapan arkadaşlar bana discordan yazabilir mi ? Hakan#5054
@Anathory 'nin gayet güzel tasarımları var, ister hazır ister özel tasarımlarına göz atabilirsin ayrıca animasyonlu/animasyonsuz sana imkan sunuyor.

Bence ucuz konu tasarımı almayın çünkü fiyatlar düştükçe kalitede düşecektir. Forumda bir sürü ücretsiz konu tasarımı var ve ücretsiz olmasına rağmen çok güzel tasarımlar var. Ücretsiz tasarımları denemeni öneririm.​

Merhabalar, size göre ucuz ne kadar bir fiyattır bilemiyorum fakat tasarımlarımın fiyatlarının kalitelerine göre oldukça iyi olduklarını düşünüyorum. Ekleyin konuşalım sizlerle. Anathory#8248

Merhabalar, size göre ucuz ne kadar bir fiyattır bilemiyorum fakat tasarımlarımın fiyatlarının kalitelerine göre oldukça iyi olduklarını düşünüyorum. Ekleyin konuşalım sizlerle. Anathory#8248
15-20₺ ymiş.

Ama vermek zorundayım çünkü piyasanın nirvanası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl