ÜcretsizKonuTasarımıV8||Plugin Paketleri İçin Özel Tasarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Violet Evergarden

From bottom of my heart "I Love You"
Elmaslar
702

Discord:

Violet Evergarden#9379

79332

Linkler:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Açıkçası kötü olmuş ama ücretsiz bir şey bu kadar oluyor herhalde :v.Eline sağlık.

Açıkçası kötü olmuş ama ücretsiz bir şey bu kadar oluyor herhalde :v.Eline sağlık.
Saol plugin paketi için ilk defa yapıyorum birazz kötü olabilir :/ Ne eklesem bilemedim sistemler ve görseller yetini ekleyip bıraktım talep ve tavsiyeler doğrultusunda geliştireceğim.

İkonların boyutunu çok büyük yapmışsın ortalayıp yan yana 3lü veya 4lü şekilde yapsan daha güzel gözükecek foruma ücretsiz hizmetlerinle güzel şeyler katıyorsun ama aynı derecede kalmamalısın bence daha iyilerini yapabilirsin

İkonların boyutunu çok büyük yapmışsın ortalayıp yan yana 3lü veya 4lü şekilde yapsan daha güzel gözükecek foruma ücretsiz hizmetlerinle güzel şeyler katıyorsun ama aynı derecede kalmamalısın bence daha iyilerini yapabilirsin
Yorumun için saol zaten o iconları deiştirebilirler.Ben bu tasarımları zaten forum için yapıyorum ve yakında grafik tasarım kursuna gideceğim.Orda öğrendiklerimlede foruma katkı sağlayacağımı düşünüyorum.

Açıkçası bazı kişiler kötü demiş. Bence o kadarda kötü değil. Bence bu şekilde devam et. Üstüne üstlük böyle tasarım yapmanız hoş olmuş.

Gayet Güzel Fakat İkonlar fazlamı büyük?

Açıkçası bazı kişiler kötü demiş. Bence o kadarda kötü değil. Bence bu şekilde devam et. Üstüne üstlük böyle tasarım yapmanız hoş olmuş.
Teşekkürler biraz kötü olmasının sebebi forumda buna benzer bir şey yok.Bunu yapmamın sebebi pl paketi yapanların sunumunu geliştirmesi.

sistemler ksımı klasik gibi durmuş bu sistemler ksımını yan tarafa madde madde gibi ekleyebilirsin ve boyutunu küçülte bilirsin
Zaten kullanan kişinin sistemler kısmındaki ikonları vs. değiştireceğine inanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl