Ücretsiz Video Düzenleme Programı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DwordGG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.262
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DwordGG

O Bir İnsan
Ekip Yöneticisi
MinePass
Premium
Elmaslar
888
Minecraft
DwordGG

Discord:

DwordGG#2855

Bildiğiniz Ücretsiz Video Düzenleme Programı var mı?

bandicut öneririm efsane Program

Ücretsizler sadece videoyu kırp birleştir mantığıyla çalışıyor ve aşırı dandik oluyor :(

Ücretsizler sadece videoyu kırp birleştir mantığıyla çalışıyor ve aşırı dandik oluyor :(

benim en çok kullandığım sony vegas pro en çok önereceğimde o olabilir ücretsiz değil ama crackli bulabilirsin.
Crackli kullanmayı bende biliyorum ama işte o crack işine girmek istemiyorum. Davinci Resolve diye programı var, şuan onu indiriyorum. Güzel bir programa benziyor, videoda gördüm.

Son düzenleme:
Crackli kullanmayı bende biliyorum ama işte o crack işine girmek istemiyorum. Davinci Resolve diye programı var, şuan onu indiriyorum. Güzel bir programa benziyor. Videoda gördüm.

Elmas için teşekkürler

çoğunlukla render programları var camtasia studio sony vegas pro falan onlar kullanılmakta.

Bu arada inshot var bluestack ile pc de açabilirsin süper program foto düzenleme videı düzenleme fln var

bildiğime göre telefonlara göre edit programları var videoları edit bile yapabilirsin kesebilirsin falan üstteki elemanın dediği gibi bluestacks ile açabilirsin o tür programları

Camtasia 9 Crack kullanabilirsin

Crackli kullanmayı bende biliyorum ama işte o crack işine girmek istemiyorum. Davinci Resolve diye programı var, şuan onu indiriyorum. Güzel bir programa benziyor. Videoda gördüm.
Aynen o kaliteli bir program'dır öneririm.

Aslında program bir yere kadar etkiliyor gerisi senin hünerlerine kalmış birşey Premier gündemde bu aralar ücretli ama crack işine gireceksen dene derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl