HomeLess#6666
Minezoid#4994
HomeLess#6666
Ücretsizler sadece videoyu kırp birleştir mantığıyla çalışıyor ve aşırı dandik oluyor :(
Emert1484#8746
benim en çok kullandığım sony vegas pro en çok önereceğimde o olabilir ücretsiz değil ama crackli bulabilirsin.Bildiğiniz Ücretsiz Video Düzenleme Programı var mı?
DwordGG#2855
Ücretsizler sadece videoyu kırp birleştir mantığıyla çalışıyor ve aşırı dandik oluyor :(
Crack Kurabilir
Crackli kullanmayı bende biliyorum ama işte o crack işine girmek istemiyorum. Davinci Resolve diye programı var, şuan onu indiriyorum. Güzel bir programa benziyor, videoda gördüm.benim en çok kullandığım sony vegas pro en çok önereceğimde o olabilir ücretsiz değil ama crackli bulabilirsin.
HomeLess#6666
Crackli kullanmayı bende biliyorum ama işte o crack işine girmek istemiyorum. Davinci Resolve diye programı var, şuan onu indiriyorum. Güzel bir programa benziyor. Videoda gördüm.
X for xCruwzy#7568
DwordGG#2855
Biliyorum o tür programları ama sorun ücretli olması.çoğunlukla render programları var camtasia studio sony vegas pro falan onlar kullanılmakta.
HomeLess#6666
X for xCruwzy#7568
Aynen o kaliteli bir program'dır öneririm.Crackli kullanmayı bende biliyorum ama işte o crack işine girmek istemiyorum. Davinci Resolve diye programı var, şuan onu indiriyorum. Güzel bir programa benziyor. Videoda gördüm.
Minezoid#4994
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!