Ücretsiz Vereceğim SkyBlock Plugin Paketi İçin Oylama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 864
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasu

behance.net/paysaae
MinePass
Elmaslar
190
Minecraft
UrfaKebab

Discord:

paysaae

Herkeze merhabalar;

Bugün sizlere birkaç ay sonra ücretsiz yayınlayacağım 1.16 emek skyblock plugin paketi için birkaç oylama sunacağım

1 -) Sanal market olsun (Alış-Satış) | Sadece maden gibi önemli seyleri satabileceğimiz bir yer olsun (Satış)

2 -) Başarım Coini (Yani belirli başarımlar olacak onları yapınca başarım coini kazanacak o başarım coin ilede bazı değerli eşyaları alabiliceksiniz) Olsunmu | Olmasınmı

Bugünlük oylama bu kadar yorumlarınızı bekliyorum bana tavsiye vermek yada ulaşmak isterseniz;
Discord UrfaKebab.yml#1868

Şimdiden çıkaracağınız paketi merakla bekliyorum. Market kısmını sanal market yapmanızı tavsiye ederim ama mesela sunucuda kullanıcıların kendine pazar açacağı arsalar olabilir. Bu arsaları satın alan kullanıcılar kendi eşyalarını dilediği gibi satabilir.

Başarım parası dediğiniz sistemi daha önce sunucularda pek görmedim. Bu sizin paketinizi öne çıkarabilecek bir özellik olabilir. Kesinlikle bu sistemi paketinizde görmek isterim ?​

Şimdiden çıkaracağınız paketi merakla bekliyorum. Market kısmını sanal market yapmanızı tavsiye ederim ama mesela sunucuda kullanıcıların kendine pazar açacağı arsalar olabilir. Bu arsaları satın alan kullanıcılar kendi eşyalarını dilediği gibi satabilir.

Başarım parası dediğiniz sistemi daha önce sunucularda pek görmedim. Bu sizin paketinizi öne çıkarabilecek bir özellik olabilir. Kesinlikle bu sistemi paketinizde görmek isterim ?​
Pazar sistemini güzel tahmin ettiniz onu zaten ekliyocektim fakat mapini ariyorum internette

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl