Ücretsiz Ücretsiz Vector Logo Tasarımı / Redoerdo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redoerdo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.475

Nasıl buldunuz?

• Güzel

• Geliştirilebilir

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

redoerdo

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
Elmaslar
213
Minecraft
Redoerdo

Discord:

Redoerdo#0001

Vectorümsü Logo Tasarımı. Her görsel değiştirilebilir. Kullanılan font Minecraft Alt (Rar İçerisinde Mevcut).
İyi kötü yorumlarınızı bekliyorum.

İndir:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs Total:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

PlYEXN.png

AeroCS
Web & Grafik Hizmetleri

mükemmel
buna ne denir :D

Güzel olmuş da keşke birkaç tane daha koysaydın logo.

Ekibiniz @AeroCS Gibi Bir Yetkili Tarafın'dan Yürütülüyor, Çalışmalarınızın Hepsi Güzel :D

Güzel fakat birşey dikkatimi çekti inceler iken kazmaların siyah çizgi kısmından gözümle ilerleyince altında yeşil çimenin arasında bir beyazlık gördüm :D ufak mini minnacık :D

bence kotu olmus ama lutfen kırılma sonucta yorumluyoruz deılmı

bence kotu olmus ama lutfen kırılma sonucta yorumluyoruz deılmı
Tabi yorumluyorsunuz :) Kırılmam gibi bi konu söz konusu değil. Fakat kötü olan ne onuda açıklarsanız daha sonraki çalışmalarımda dikkatli olmaya çalışırım o konularda. Yorumunuz ve eleştiriniz için teşekkür ediyorum.

bence boyle etkıleyıcı deıl yanı mesela kazmalar belkı vector oyuzdendır ama ben sevmedım am ellerıne saglık karxesım benım

Ücretsiz bir hizmet için belki bir nebze idare eder ama bence kötü.
Parçalar (çimler, otlar, ağaçlar, bulut vb) birbirine uymuyor sanki apayrı yerlerden toplanıp birleştirilmiş gibi.
Örnek vermemi istersen sandık bildiğin HD duruyor ama ağaç vector kazma ise pixelart gibi duruyor anlatabildim mi?
Birbirlerine ait durmuyorlar bir bütün yok ortada. Yaparken tek bir stil seç veya birbirine uyan stiller seç.
Birbirine uymayan stilleri karıştırıp kolaj yapmışsın gibi durmuş. Umarım bir sonraki çalışmanda buna göre geliştirirsin. ~ ~

Ücretsiz bir hizmet için güzel.
Illustrator üzerinden kendini geliştirip materyalleri kendin yaparsan daha hoş olabilir.
Ayrıca hızlı seçim yapacaksan ince ayarlarını da öğrenmen gerek pixel düzenleme ayarları internetten bulabilirsin.
Ellerine sağlık. Herhangi bir logosu olmayan birisi için çok güzel olmuş.

Ücretsiz bir hizmet için belki bir nebze idare eder ama bence kötü.
Parçalar (çimler, otlar, ağaçlar, bulut vb) birbirine uymuyor sanki apayrı yerlerden toplanıp birleştirilmiş gibi.
Örnek vermemi istersen sandık bildiğin HD duruyor ama ağaç vector kazma ise pixelart gibi duruyor anlatabildim mi?
Birbirlerine ait durmuyorlar bir bütün yok ortada. Yaparken tek bir stil seç veya birbirine uyan stiller seç.
Birbirine uymayan stilleri karıştırıp kolaj yapmışsın gibi durmuş. Umarım bir sonraki çalışmanda buna göre geliştirirsin. ~ ~
Katılıyorum , ayrıca "server ismi" kısmı uyumlu gözükmüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl