Skript Paylaşımı [ÜCRETSİZ] V0.1 FItemSpawner & EşyaDoğurucu - Config#CustomSpawners

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Green
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.558
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tabikide var ama artık yapacağınızı yapmışsınız fikir bana ait olsada yapacak birşey yok başarılar dilerim

Bu Fikir @LifeMCServer Tan Çıkmıştır Şuan Ülkemizde Hayla Geliştiriliyor, Ki Bunda Çalıntı Birşey Yoktur. Çünkü Bu Fikiri Birçok Geliştiren Oldu @furkanzhlp Bize En Kolay Halini Sunmuş.

alakası yok fikir lifemcye falan ait degil bilmeden yorum yapmayın

O konuyu paylaşman bu fikrin sana ait olduğunu göstermiyor.Bende burda bana ait olduğunu idda etmiyorum konuyu baltalamaktan vazcgeçersende sevinirim.

AkgE67.png

BARmVg.png

DIKKAT!
Görüşlerinizi yazmanız benim için çok önemli.Lütfen görüşlerinizi yoruma yazınız!
Kullanılan sunucular;

Şuanda yok
BARmVg.png

Satılıkmı ?
Evet bu skript satılık fiyatı 15TLdir satın almak için @PaRS 'a veya Bana ulaşabilirsiniz.
veya Skype adresim : FurkanZhlp

KURULUM BİZDEN !
Satın aldığınızda kurulum için bizzat ben geleceğim ve kuracağım.
Denemek istiyorum?
Denemek için bana ulaşırsanız size denemek için bir sunucu açıp göstereceğim. Mesaj atmanız yeterli.
Bu Oyunun Amacı Ne?

Oyunculara daha eğlenceli içerikler sunabilmek için bu skripti kullanabilirsiniz.
BARmVg.png

Spawner Kurulumu Nasıl?

Spawner kurulumu acayip basit bir şekilde yapılmıştır yapmanız gerekenler;

1. /itemspawner create (spawner adi) komutu ile spawner oluşturunuz.
    FItemSpawner/spawners.yml'yi açın.
    Spawnerın ayarlarını kendinize göre yapın.
    /itemspawner get (spawner adı) ile spawnerı alıp kullanabilirsiniz!
BARmVg.png

nW2J5B.gif

BARmVg.png

Config Sistemi;
Evet her pluginde olduğu gibi bende bu skripte bir config sistemi ekledim nasıl mı?
Config.yml;
y3Rmo0.png
Spawners.yml;
zBYglB.png
Messages.yml;
G05E2y.png
BARmVg.png

Oyun içerisinden birkaç resim;
4M8Dq0.png

Jl6Xkq.png

OLBk90.png

Hocam emek var ama benim aradığım skript bu değil bir çoğuda bunu der ama bu genelde aranan skriptler hologramlı üstünde eğer sende yaparsan ve ücreti biraz ona uygun yaparsan alan olur.

Skriptin fiyatı düşürüldü![DOUBLEPOST=1499541450,1498893194][/DOUBLEPOST]Konu kilitlenebilir skripti ücretsiz olarak MC-TR Formuna hediye olarak paylaşacağım bekleyişte kalınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl