Skript Paylaşımı [ÜCRETSİZ] V0.1 FItemSpawner & EşyaDoğurucu - Config#CustomSpawners

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Green
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.557
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Green

Developer
Premium
Elmaslar
328
Discord İzni

Discord:

Green#1370

AkgE67.png

BARmVg.png
https://www.mc-tr.com/kaynaklar/fitemspawner-customspawners-config-artik-bedava.179/

Son düzenleme:
AkgE67.png

BARmVg.png

Kullanılan sunucular;
Şuanda yok
BARmVg.png

Satılıkmı ?
Evet bu skript satılık fiyatı 15TLdir satın almak için @PaRS 'a veya Bana ulaşabilirsiniz.
veya Skype adresim : FurkanZhlp

KURULUM BİZDEN !
Satın aldığınızda kurulum için bizzat ben geleceğim ve kuracağım.
Denemek istiyorum?
Denemek için bana ulaşırsanız size denemek için bir sunucu açıp göstereceğim. Mesaj atmanız yeterli.
Bu Oyunun Amacı Ne?

Oyunculara daha eğlenceli içerikler sunabilmek için bu skripti kullanabilirsiniz.
BARmVg.png

Spawner Kurulumu Nasıl?

Spawner kurulumu acayip basit bir şekilde yapılmıştır yapmanız gerekenler;

1. /itemspawner create (spawner adi) komutu ile spawner oluşturunuz.
    FItemSpawner/spawners.yml'yi açın.
    Spawnerın ayarlarını kendinize göre yapın.
    /itemspawner get (spawner adı) ile spawnerı alıp kullanabilirsiniz!
BARmVg.png

Config Sistemi;
Evet her pluginde olduğu gibi bende bu skripte bir config sistemi ekledim nasıl mı?
Config.yml;
y3Rmo0.png
Spawners.yml;
zBYglB.png
Messages.yml;
G05E2y.png
BARmVg.png

Oyun içerisinden birkaç resim;
4M8Dq0.png

Jl6Xkq.png

OLBk90.png

Benim Skriptten Haber Yok :D

AkgE67.png

BARmVg.png

Kullanılan sunucular;
Şuanda yok
BARmVg.png

Satılıkmı ?
Evet bu skript satılık fiyatı 15TLdir satın almak için @PaRS 'a veya Bana ulaşabilirsiniz.
veya Skype adresim : FurkanZhlp

KURULUM BİZDEN !
Satın aldığınızda kurulum için bizzat ben geleceğim ve kuracağım.
Denemek istiyorum?
Denemek için bana ulaşırsanız size denemek için bir sunucu açıp göstereceğim. Mesaj atmanız yeterli.
Bu Oyunun Amacı Ne?

Oyunculara daha eğlenceli içerikler sunabilmek için bu skripti kullanabilirsiniz.
BARmVg.png

Spawner Kurulumu Nasıl?

Spawner kurulumu acayip basit bir şekilde yapılmıştır yapmanız gerekenler;

1. /itemspawner create (spawner adi) komutu ile spawner oluşturunuz.
    FItemSpawner/spawners.yml'yi açın.
    Spawnerın ayarlarını kendinize göre yapın.
    /itemspawner get (spawner adı) ile spawnerı alıp kullanabilirsiniz!
BARmVg.png

Config Sistemi;
Evet her pluginde olduğu gibi bende bu skripte bir config sistemi ekledim nasıl mı?
Config.yml;
y3Rmo0.png
Spawners.yml;
zBYglB.png
Messages.yml;
G05E2y.png
BARmVg.png

Oyun içerisinden birkaç resim;
4M8Dq0.png

Jl6Xkq.png

OLBk90.png

Satışınızda başarılar :)

Her Zamanki Gibi Döktürmüşsün :)

skript başarılı ama bi sunucuda kullanan skriptin kopyasını yapıp satmanız hoş olmamış fikir ve emek hırsızlığı

Dünya Üzerinde Olan Sunucu sayısına Ve Premium Plugin İçeriklerine Bakarak Bunun "Çalıntı Fikir" Sıfatıyla Niteleyemeyeceğinizi Anlamalıydınız Bu Zaten Spigottada Sağlam Birkaç PL Sİ Bulunan Bir Özellik Arkadaşımızda Bunun Skriptini Yapmış Fikir Çalınan Bi Durum Yok Mevcut Ve Yaygın Bir Konu Çalıntı Fikir Olacagını Sanmıyorum
skript başarılı ama bi sunucuda kullanan skriptin kopyasını yapıp satmanız hoş olmamış fikir ve emek hırsızlığı

Son düzenleme:
Hırsızlıkmı? Türkiyedeki OPSkyblock sunucuların %70 inde kullanılan bir sistem ve kullanılanların %80i Optimize edilmemiş bir şekilde kodlanmış. Ben burda size hem en optimize şekilde hemde en basit şekilde sunuyorum. Ve spigottaki veya herhangi bir sunucuda istediğiniz herhangi block'u spawnera çevirme şansınız varmı? Ama bunda var Bir odunu, kum spawnerı yapabilirsin gibi.

tabikide var ama artık yapacağınızı yapmışsınız fikir bana ait olsada yapacak birşey yok başarılar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl