(ÜCRETSİZ) TornadoSpawners !! (1.8.x) (v29.04.2020)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SYN_T3SL4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.309

SYN_T3SL4

If you can't handle it you will win nothing !
Elmaslar
887
Minecraft
SYN_T3SL4
FDo6YOz.png

NOT: Konuya geçmeden belirtmek isterim.
TornadoSpawners alıcıları Discord adresimden iletişime geçerek 1.8.x -- 1.15.x arasını destekleyen TornadoSpawnersPlus eklentisini talep edebilirler. Talepte bulunanlar lütfen satın aldıklarına dair kanıtlarıyla gelirlerse işler daha da kolaylaşır.
Bundan dolayı eklentiyle ilgili sorun yaşayanlar yine mc-tr üzerinden destek alabilirler ancak eklentiyi geliştirme ya da ekleme tarzı şeyler bundan dolayı olmayacaktır.

KeyubuSpawners eklentisi TornadoSpawners'tır bundan dolayı da gönül rahatlığıyla bu son sürüme geçebilirsiniz. Şimdiye kadarki tüm buglar bu sürümle birlikte ortadan kalkmıştır.

Son bir not daha geçmek isterim. TornadoSpawners SATILIK değildir. Satan ekip ya da satıcılar olursa lütfen bunu dikkate almayın.

Eklentiyi indirmek için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Discord: Halil#4439

kOCXx72.png
TornadoSpawners plugin has no requirements to run.
ddUf1oo.png
- /itemsp >> Shows list of commands

- /itemsp give
<Player> <Spawner_Name> <Amount> >> Gives spawner to player

- /itemsp deal
<Spawner_Name> <Amount> >> Gives spawner to everyone.

- /itemsp list
>> Lists the spawners that are active

- /itemsp reload
>> Reloads the config file
xYSeu2Y.png
Commands can only use OP ones.
dPPDmkU.png

- Easy to configure
- Able to change the spawn rate of spawners
- Can choose the silk touch level that is needed to break the spawner
- Able to choose the item that will be spawned by spawners

- Adjust the digs that can break the spawn
O1MB343.png
iNdeDBD.png
pvF78l1.png
Hn5VNzD.png
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

YNpR8ho.png

QlJZoUC.png
TornadoSpawners herhangi ekstra bir eklentiye ihtiyaç duymamaktadır.
CtjWlMR.png
- /itemsp >> Tüm Komutları Listeler

- /itemsp give
<Oyuncu> <Spawner_İsmi> <Adet> >> Oyuncuya spawner verir.

- /itemsp deal
<Spawner_İsmi> <Adet> >> Sunucudaki oyunculara spawner verir..

- /itemsp list
>> Aktif spawnerları listeler.

- /itemsp reload
>> Eklentiyi yeniler.
wnwBayl.png
Komutlar sadece OPlar tarafından kullanılabilir.
VYLaxU6.png

- Kolay ayarlama,
- Spawnera dair tüm özellikleri değiştirebilme,
- Spawner için ipeksi seviyesi belirleyebilme,
- Spawner için kırıcı kazma belirleyebilme,
oiCp1fT.png
qSsWrZB.png
pvF78l1.png
s2FE2Ah.png

Son düzenleme:
selam ilk öncelikle türkiyede gerçekten aşırı aranan bir eklentiydi ve bu eklentiyi tüm sürümlere uyarlayıp bedava paylaşmanız gerçekten gurur verici ki daha önce para verip alanlarıda harcamamış bedava tornadospawner+ ı vermişsiniz gerçekten tebrikler

Böyle güzel ve işlevli bir eklentiyi tekrardan forum içerisinde ücretsiz olarak paylaşmanız gayet hoş olmuş ki elinize ve emeğinize sağlık ;) <3

Piyasada çok fazla bulunmayan nadir eklentilerdendi ücretsiz paylaşılmasına üzüldüm keşke geçmişte ücretsiz olarak paylaşmasaydınız. Yeni eklentilerinizde başarılar dilerim.

selam ilk öncelikle türkiyede gerçekten aşırı aranan bir eklentiydi ve bu eklentiyi tüm sürümlere uyarlayıp bedava paylaşmanız gerçekten gurur verici ki daha önce para verip alanlarıda harcamamış bedava tornadospawner+ ı vermişsiniz gerçekten tebrikler
Telafisini bir şekilde yapmak gerekiyordu.

Böyle güzel ve işlevli bir eklentiyi tekrardan forum içerisinde ücretsiz olarak paylaşmanız gayet hoş olmuş ki elinize ve emeğinize sağlık ;) <3
Teşekkürler.
Piyasada çok fazla bulunmayan nadir eklentilerdendi ücretsiz paylaşılmasına üzüldüm keşke geçmişte ücretsiz olarak paylaşmasaydınız. Yeni eklentilerinizde başarılar dilerim.
Cılkı çıkmaya başlamıştı.

Discord adın nedir?

Bu plugin bir paket ile yayıldı diye biliyorum.

Boşamı para verdik

Moderatör tarafından düzenlendi:
Moderatör tarafından düzenlendi:
Bu şey değil mi ya. Konuyu okumadım ama yorum hakkına sahibim o zaman patlatırım bir yorum :D :D
Haklısın knk çok uzun yazmışsın okumadım video izledim yazdım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu şey değil mi ya. Konuyu okumadım ama yorum hakkına sahibim o zaman patlatırım bir yorum :D :D
discord istek kabul et bi tornadoplus satın alıcam.

TornadoChestSpawner mııı? Çok Sabırsızlıkla Bekliyorum.​

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl