Tasarım Ücretsiz Sunucu İsim | Ücretsiz | PSD

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iAliOsmanTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.721
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iAliOsmanTR

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
4
DEĞERLİ FORUM SAKİNLERİ BEN TASARIMA YENİ BAŞLADIM İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ AMA PEK
SLOGAN OLMADI İMZAYA BENZEDİ AMA BEN ELİMDEN GELENİ YAPTIM
İNŞALLAH İŞİNİZE YARAR

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ÖRNEK:
Sunucuİcin.jpg

Discord : Yunus Can Güngördü#5087

Skaype : [email protected]

Görüşebilirmiyiz?

Çok basit bir çalışma, daha iyisini yapabilirdin.

Ben bu kadar gereksiz bir şey görmedim cidden. Bu ne işe yarayacak şimdi. Olduğu gibi konulmaz. Tek sayfalık kullanıyor herkes, kullanmayanlarda set halinde kullanıyor zaten. Boş işler bunlar boş...

Harika olmuş lan çok beğendim. Gerçekten sana dediğim o laflar için özür dilerim lütfen affet abi lütfen.

NE YAPTIM Kİ SİZE YARDIMIM DOKUNSUN İSTEDİM YETER YA

Bir Tek Allah'Tan Korkarım İstersen İftira At Ben En Azından Her Şeye Bir Bahane Bulmuyorum[DOUBLEPOST=1522936589,1522936378][/DOUBLEPOST]
Dur dur, ağlama. Madem hemen üzülecektin, neden paylaşıyorsun?
Ağladımı Nerden Çıkardın "Balonlar, içi boş şeylerin de bazen yükselebileceğini hatırlatır" Haberin Olsun
Dikkat Et "ÇAKALLARIN özgürlüğü ASLAN yerden kalkana kadardır." Bekleyin...

Bir Tek Allah'Tan Korkarım İstersen İftira At Ben En Azından Her Şeye Bir Bahane Bulmuyorum[DOUBLEPOST=1522936589,1522936378][/DOUBLEPOST]
Ağladımı Nerden Çıkardın "Balonlar, içi boş şeylerin de bazen yükselebileceğini hatırlatır
" Haberin Olsun
Dikkat Et "ÇAKALLARIN özgürlüğü ASLAN yerden kalkana kadardır." Bekleyin...
Atarlısözler.com, Nasıl Laf Sokulur?, Laf yiyorum başka ne yiyeyim, Yediğim laflar kilo yapıyor, Kilo yapan laflar nasıl eritilir

Güle güle geberdim nxşxkdşkccc

BENDEN BU KADAR...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl