Kendim 2.8.5 sürümünü kullanıyorum şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Son sürümü zaten 2.8.6 0.0.1 sürüm fark var arada. Ek olarak ayarlı bir şekilde configi satılıyor builtbybit de 3$-5$ bir şey aldım ben kullanıyorum çokta iyi çalışıyor tavsiye ederim.Son sürümmü yoksa idare edecek bir sürümmü? Yani sunucumu sağlma alır değil mi?
xknor_
Link paylaâabilme şansınız varmı bana discord üzerinden ulaşıp.Kendim 2.8.5 sürümünü kullanıyorum şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Son sürümü zaten 2.8.6 0.0.1 sürüm fark var arada. Ek olarak ayarlı bir şekilde configi satılıyor builtbybit de 3$-5$ bir şey aldım ben kullanıyorum çokta iyi çalışıyor tavsiye ederim.
Burada Vulcan yazısına spigot yönlendirme bağlantısı eklemiştim. Aşağıda zaten discorduda mevcuttu.Ücretsiz pluginler sizi tam zamanlı korumaya almaz. Tavsiyem ücretli sağlam pluginler kullanmanız.
kendi discordunda 2.8.5 sürümünü ücretsiz olarak paylaştı bunu kullanabilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!