Ücretsiz Skyblock Spawn Warplar ile birlikte 1.8x

ciftsureryigit

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
64
Minecraft
HomeLess

Discord:

HomeLess#6666

Merhabalar Bugün Sizlere ücretsiz olarak paylaştıgım skyblock haritasını tanıtacagım

Doğdugumuz Yer

74821

Kolay Orta Zor 3 Bölüm Parkur

74822

Kasalar Bölgesi :

74823

Avcı :

74824

Top 3 :

74825

Balıkçı : Yandaki Yere Bilgi Yazabilir Veya Satış Yeri Ekleyebilirsiniz.

74826

Mini Arena Ve Muhteşem Türk Bayragımız :

74827

Köylü Takas :

74828

Güvenik Görevlimiz Modi Bey :

74829

Maden Eventleri İçin Maden : (istege göre kaldırabilirsiniz) İçinde Bütün Madenler Vardır.

74830

Benden Bu Kadar :) Umarım Beğenmişsinizdir World Edit Kullanılmadan Tek Oyunculuda Yapılmıştır ( Sadece Kasa Bölgesinde) world edit kullanılmıştır.

Merak Edersiniz Diye Havadan Görüntü Çekimi :

74831

Güneş Batımı Çekimi :

74832

Gece Çekimi : Çok Karanlık Oldugu İcin Hiç Birşey Gözükmedi :) Uzaktan

İndirmek Link : Kaldırırdı

Virüs Total Link :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Doğru Yere Taşınmasını Rica Ederim :)

Önemli Not : Mapi Ben Yaptım Diye Paylaşmak Ve Kullanmak Yasaktır.

İyi Forumlar.

Son düzenleme:
Çok Tatlı Ama Ya :D Eski Skyblock Serverlerine Hatırlattı

Çok Tatlı Ama Ya :D Eski Skyblock Serverlerine Hatırlattı

Teşekkür Ederim Normaldede Öyle Yapıldı Zaten Emek Skyblock İçin Fakat Ortak Buldugum İcin Map Değişti Bende Paylaşayım Dedim

Geliştirmelisin :D Eski günlerimi hatırlattı portlu sunucumuzda buna benzer mapları kullanıyorduk :D

Geliştirmelisin :D Eski günlerimi hatırlattı portlu sunucumuzda buna benzer mapları kullanıyorduk :D

TEŞEKKÜR EDERİM ÖNCELİKLE Map Emek Skyblock İçin Yapıldıgından Fazla Detay Eklemedim Onun İçin Sadece Yaptım :)

skyblock için çok küçük ve acemice

Normal emek skyblock için kullanılabilir ideal bir spawn fakat biraz gereğinden fazla büyük.

Uğraşılmış sadece

Uğraşılmış sadece

Daha Bu işte acemiyim world edit kullanılmadı(daha doğrusu kullanilacaktı ama harddiskim yandığı için world edit modunu silindi Bir Dahaki Haritamda Daha İyı yaparız inşallah iyi forumlar)

Her ne kadar küçük harita olsa bile çok sevimli ve hoş gözüküyor :D

Çok Teşekkürler Normalde Bu Haritayı Kendi Sunucumda Kullanacaktım Ortak Bulduğum için haritayı paylaşma kararı aldım. Böyle Yazılar Beni sevindiriyor Yakında Devami Gelecek İyi Forumlar.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl