StayLing
Ben teşekkür ederim. Hayırlı bayramlar, iyi günler dilerim.Aslında bir skript için yazmadım ama boş zamanınızda bile insanlara yardım etmeyi seçtiğiniz için gerçekten çok başarılar dilerim.
greeniouisty
benim bir skript isteğim var, şimdi bir komut girdim, sonra bir gui açılcak ben oraya işte bir eşya koyucam belli bir tane, sonra başka bir slotta bir eşya belirecek ve bir slotta başlangıçtan beri ir blok olucak. ben eğer o eşyayı koyunca ve o tuşa basınca sonradan beliren eşya bana gelcek. o eşyayı da menuyu açarkenki komuta yeni bir argument ekleyerek belirliyecekMerhaba, iyi günler dilerim. Şu sıralarda boşum ve istediğiniz birkaç skripti ücretsiz yapmaya karar verdim. İstek skriptlerinizi bekliyorum.
StayLing
Dediğinizi maalesef anlayamadım daha düzgün bir şekilde anlatabilir misiniz?benim bir skript isteğim var, şimdi bir komut girdim, sonra bir gui açılcak ben oraya işte bir eşya koyucam belli bir tane, sonra başka bir slotta bir eşya belirecek ve bir slotta başlangıçtan beri ir blok olucak. ben eğer o eşyayı koyunca ve o tuşa basınca sonradan beliren eşya bana gelcek. o eşyayı da menuyu açarkenki komuta yeni bir argument ekleyerek belirliyecek