Ücretsiz siteden kayıt olma script

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CyberCOD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.165

CyberCOD

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
17
Screenshot_1.png

Kaynak kodlarına
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ulaşabilirsiniz.
Php'ye yeni başladım.İlk Projemi böyle bir şey aklıma geldi yaptım.Kod Yapısı karışık olabilir.
Umarım beğenirsiniz.

İlerde Full script yazıp paylaşabilirim(blog,giriş,haber vs.)
+
Sunucuya özel .jar gelebilir.

post kontrolleri yapılmamış, boş gönderse boş kaydedecek. html ile required koyman birşey ifade etmiyor, işi bilen biri onu kaldırıp post eder.

sadece kullanıcı adını kontrol etmişsin, mail kontrol etmemişsin. 1 mail ile herkes kaydolabilir. kendini geliştirmen dileğiyle x)

Dahada gelişebilir dostum başarılar

Her ne kadar görünüş açısından güzel görünse bile kodlama açısından çok eksiklikleri var. Bu eksiklikler giderildiği takdirde muazzam olur ?

Daha da geliştirirsen, daha iyi olur. Başarılar!

Herkes gelişmeni dilemiş fakat bi eksikleri söyleyen yok. İlgi alanım olsaydı sana kesinlikle yardım ederdim fakat ilgi alanım değil. Umarım eksikleri bulur ve ilerki yapacağın işlerde başarılı olursun.

Herkes gelişmeni dilemiş fakat bi eksikleri söyleyen yok. İlgi alanım olsaydı sana kesinlikle yardım ederdim fakat ilgi alanım değil. Umarım eksikleri bulur ve ilerki yapacağın işlerde başarılı olursun.
ilk mesaja bakarsan eksiklerini belirttim, mesaj atmak için atmayın.

İlği Alanınız değil ama mesaj atmayı biliyorsunuz sanırım ilği alanınız ki bu yorumu yapmayı biliyorsunuz keşke yazmak için konuya girmeseydiniz Eksiklerini Arkadaş zaten belirtmiş.
ilk mesaja bakarsan eksiklerini belirttim, mesaj atmak için atmayın.

ilerde daha iyi olabilir, elinize sağlık

Dahada gelişebilir dostum başarılar

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl