Ücretsiz Site Nasıl Kurulur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MustafaDilli23

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
17
Minecraft
Mustqfq

Discord:

Mustqfq#9990

Selam millet!
MC sunucum için bir site kurmak istiyorum ama ücretsiz
sitede sunu yapmak istiyorum,
Giriş Yapsın > Bilet alsın (ürün, vip vb.) > Satın aldığı hesap oyuna girebilsin ve ya vip olsun​

Merhaba bunu ücretsiz olarak yapman cidden zor.

Bir hosting e gir ve oradan al bence.

Mesela batihost ilk ay bedava sonrasında 5 tl ye veriyor yada
Keybu da da site var ama bedavamı bilmiyorum yada
AltunHost ta server alırsan eğer siten bedava oluyr.

buycraft.net olmazmı? ama vpn gerektiriyor oda hm.

Nası anlamadım ?

Sunucunu localhost dan mı açıcaksın ?

Yok host alcam bi şirketten

Ozaman dediğim hostlardan birinden al. Ben sana AltunHost u öneririm. her ay bedava sitesi ve gayet güzel

Merhaba Sana önece bileceğim şunlar bunlardan kesinlikle şaşma.
batihost.com

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

<<<<< özel olarak tercih et derim.
ek olarak eklemek isterim ki altunsatis.com tercih etmen senin kötü olur zira paran çöp diye üstüne basa basa söyleyim 25 tl vds paketleri aldım vdsler sürekli kesildi sürekli kendi kendini kapattı yani kısacası hiç menmun olmadım (not amacım firmayı kötülemek degildir sadece böyle kötü bir anım oldu için anlattım)

Merhaba Sana önece bileceğim şunlar bunlardan kesinlikle şaşma.
batihost.com

keybu.com
<<<<< özel olarak tercih et derim.
ek olarak eklemek isterim ki altunsatis.com tercih etmen senin kötü olur zira paran çöp diye üstüne basa basa söyleyim 25 tl vds paketleri aldım vdsler sürekli kesildi sürekli kendi kendini kapattı yani kısacası hiç menmun olmadım (not amacım firmayı kötülemek degildir sadece böyle kötü bir anım oldu için anlattım)

Ben de kaç kere altunhost dan sw aldım ve şuandada sunucu altunhost dan ama 1 sıkıntı görmedim ??

Site satan kişilerden bunu belli bi' ücret karşılığında satın alalabilirsin. Satın aldığın kişi sana destek de veriyor, her türlü sorunun da yardımcı oluyorlar. En kötü 70-80 TL'ye bulursun, daha ucuzu zor. ( Aldığınız şirket ya da kişinin güvenirliğine dikkat ediniz.)

Eğer ücretsiz olarak almak istiyorsan, makinanı aldığın hostingler belki yardımcı olabilirler. İyi forumlar.

Ücretsiz istiyorsan, makinene appserv veya wamp gibi programlar kurabilirsin işi görebilir

Ben de kaç kere altunhost dan sw aldım ve şuandada sunucu altunhost dan ama 1 sıkıntı görmedim ??
valla boşu boşuna 25 tl vds aldım ne düzgün kullana bildim nede yararını gördüm bu yüzden tavsiye etmiyorum.

valla boşu boşuna 25 tl vds aldım ne düzgün kullana bildim nede yararını gördüm bu yüzden tavsiye etmiyorum.

Ne kadarda şanslısın ya bende kullanıyorum ama 1 hata bile yok eğer hata alırsan bile adamlar 2 günde yaptınya mesela 2 gün senin sw ne ekliyorlar + sorun hakkında 1 2 kere de sw ne gelip test yapıyorlar

Teşekkürler! Konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl