Ücretsiz Server Tanıtım Görseli! / Redoerdo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redoerdo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.953

Nasıl Olmuş?

• Güzel

• Geliştirilebilir

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

redoerdo

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
Elmaslar
213
Minecraft
Redoerdo

Discord:

Redoerdo#0001

SERVER TANITIM KONUSU
-REDOERDO-

Ücretsiz can sıkıntısından yapmış olduğum konu tasarımını sizlere sunmamın silinip gitmesinden daha iyi olduğunu düşündüm.

LÜTFEN YORUM YAPIN EKSİK YÖNLERİMİ SÖYLEYİN Kİ TAMALAMAYA ÇALIŞAYIM

Not: Lorem İpsumlu yerler değiştirilmesi kolay olsun diye eklenmiştir.

Psd:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs total:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Görsel:

4aYRv0.jpg
JQdEyq.jpg
OoJdp0.jpg
z0QE7B.jpg

SERVER TANITIM KONUSU
-REDOERDO-

Ücretsiz can sıkıntısından yapmış olduğum konu tasarımını sizlere sunmamın silinip gitmesinden daha iyi olduğunu düşündüm.

LÜTFEN YORUM YAPIN EKSİK YÖNLERİMİ SÖYLEYİN Kİ TAMALAMAYA ÇALIŞAYIM

Not: Lorem İpsumlu yerler değiştirilmesi kolay olsun diye eklenmiştir.

Psd:

Virüs total:

Görsel:

4aYRv0.jpg
JQdEyq.jpg
OoJdp0.jpg
z0QE7B.jpg
TASARIM GAYET HOŞ VE İYİ GAYET BAŞARILISIN DOSTUM İŞİNDE. İYİ FORUMLAR. BİZİMLE CALIŞMAK İSTER MİSİN?

TASARIM GAYET HOŞ VE İYİ GAYET BAŞARILISIN DOSTUM İŞİNDE. İYİ FORUMLAR. BİZİMLE CALIŞMAK İSTER MİSİN?

Yorumun için teşekkür ederim. Teklifiniz için de teşekkür ediyorum maalesef sizinle çalışamam.

Aminum networkmu asiri mantikli bir ornek sunucu oomus basarilsr :D

Aminum networkmu asiri mantikli bir ornek sunucu oomus basarilsr :D
:D Konu tasarımına yazmadım yalnız sanırım imzamı karıştırdınız :D Ayrıca AminiumNetwork şuanda aktif olan sunucumdur :)

Güzel başka paylaşımlarını bekliyorum. Başarılar. :D

Renkler çok uyumsuz onun dışında bir şey yok. Ücretsiz arayanlar için güzel bir paylaşım. Beğenmeyenlere sözüm "Parayı veren, düdüğü çalar.." :) Başarılar.

Görselliği gayet başarılı buldum. Resimlerin etrafındaki kare çerçevelerden ziyade simetrik olmayan asimetrik karalama tırtıklar kondurulsa daha hoş durabilir.

Bunu ben kullanirim gibi ama çoğu şey değiştirilmeli burada paylaştigin için artik herkez neredeyse bunu kullanicak bu yüzden yine de birazcik ugraştirici teşekkürler.

Hoş Bir Tasarım[DOUBLEPOST=1515476943,1515476880][/DOUBLEPOST]Hoş Bir Tasarım

Ellerine sağlık banada yapsana bu tür şeyler :D

:D Konu tasarımına yazmadım yalnız sanırım imzamı karıştırdınız :D Ayrıca AminiumNetwork şuanda aktif olan sunucumdur :)
:D Ismini biraz tuhaf buldugumu söyliyebilirim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl