ÜCRETSİZ PUBG İSTİYENLER! (Rules of Survival)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
U

Unknownloce

Ziyaretçi
mctrlogosu.png

Merhaba MC-TR ailesi bugün PUBG oynamak istiyenler fakat alamayanlar; Birçok kişinin bildiği Rules OF Survival oyunu telefondan oynanan bir PUBG benzeri oyundur. Artık bilgisayar versiyonu çıktı! Grafikleri vs. PUBG kadar iyi olamasada benim için güzel birşey bu konuya çok önem vermeyeceğim. Oynamak istiyenler 1GB 600MB indirip oynayabilirler.
Site link;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İndirme link;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

RULES-OF-SURVIVAL-teknobus.net_.jpg

PUBG var ama pc kaldırmıyordu. Yaşasın :d

Kanka ClickBait yazabilirdin xD

Pubg severek izlediğim bir oyun oynamayı hep istemişimdir graikler biraz idare ederse süper :)

Rules of Survival'ı mobil de oynadım fakat yeteri kadar iyi gelmedi. Bilgisayar üzerinden deneyelim bakalım. Nasıl yapmışlar :D

PUBG'nin şu an mobil versiyonu. TAPTAP uygulamasında mevcut fakat uygulama çince (Oynuyorum gayet akıcı ve güzel)
Rules Of Survival aşırı zor.... Kanser olursunuz.

Ekli dosyayı görüntüle 19922
Merhaba MC-TR ailesi bugün PUBG oynamak istiyenler fakat alamayanlar; Birçok kişinin bildiği Rules OF Survival oyunu telefondan oynanan bir PUBG benzeri oyundur. Artık bilgisayar versiyonu çıktı! Grafikleri vs. PUBG kadar iyi olamasada benim için güzel birşey bu konuya çok önem vermeyeceğim. Oynamak istiyenler 1GB 600MB indirip oynayabilirler.
Site link;

İndirme link;

Ekli dosyayı görüntüle 19923
PUBG Alacak para varda PUBG Kaldıracak PC Alacak para yok :D Yararlı Konu

PUBG Alacak para varda PUBG Kaldıracak PC Alacak para yok :D Yararlı Konu

Minimum İşletim Gereksinimleri:
2GB Ram
256 MB Ekran Kartı Hafızası
İşlemci Hızı 1.5 Ghz
Boş Alan:2GB

Orta İşletim Sistemi:
3GB Ram
512 MB Ekran Kartı Hafızası
İşlemci Hızı 1.7 Ghz

Önerilen İşletim Gereksinimleri:
4GB Ram
512 MB Ekran Kartı Hafızası
İşlemci Hızı 2.0 Ghz

Üstteki Önerilen İşletim Sisteminiz Varsa 60 FPS'den Aşağı Düşmez
Üstteki Minimum İşletim Sisteminiz Varsa 60 FPS'den Yukarı Çıkmaz
Orta Seviyede Bilgisayarınız Varsa 50 FPS'den Aşağı Düşmez

Yani Oyun Basit Bir Oyun Zaten (Rules Of Survival) Gelişmiş Grafikleri Ve Oyunun Akıcılığı Sayesinde Sizi Sürüklüyor
Ben Oynuyorum 80 FPS'den Aşağı İnmiyor
Oyun Basit Yapılı Olduğundan Bilgisayarın Pek Fazla Güçlü Olmasına Gerek Yok
Çöp Bilgisayarda Bile 30 FPS'den Aşağı İnmedi
CounterStrike:Source Olarak Görün Bu Oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl