Ücretsiz plugin paketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 554
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasu

behance.net/paysaae
MinePass
Elmaslar
190
Minecraft
UrfaKebab

Discord:

paysaae

Merhabalar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın isimde biraz tuhaf oldu neyse

Bir plugin paketi yapıp forumda ücretsiz paylaşmak istiyoruz sizce bu paket hangi surum ve ne oyunu olsun secim sizde yanıtlar en sevdiğimiz 3 paketi yapıp paylaşicaz ( Daha önce hiç paylaşılmamış bir pakette olabilir veya sizin aklınıza gelen ama yapamadığınız oyunlar )

Merhabalar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın isimde biraz tuhaf oldu neyse

Bir plugin paketi yapıp forumda ücretsiz paylaşmak istiyoruz sizce bu paket hangi surum ve ne oyunu olsun secim sizde yanıtlar en sevdiğimiz 3 paketi yapıp paylaşicaz ( Daha önce hiç paylaşılmamış bir pakette olabilir veya sizin aklınıza gelen ama yapamadığınız oyunlar )

Paket yaparken kullanıcıların yorumlarını/görüşlerini almak önemlidir. Lakin şahsen ben olsam kimseye sormazdım. Neden dersek insanları şaşırtmak sürpriz olmasını isterdim.

Paket yaparken kullanıcıların yorumlarını/görüşlerini almak önemlidir. Lakin şahsen ben olsam kimseye sormazdım. Neden dersek insanları şaşırtmak sürpriz olmasını isterdim.
Bu seferlik foruma sormak istedim belki sıradisi bir istekleri vardir

Sistemden geçilmeyen skyblock :'D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl