Sol Reklam

Ücretsiz plugin kodlamayı ve paylaşmayı düşünüyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NURCSHY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 473

NURCSHY

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Puanlar
3.745
Yer
Azerbaycan
Minecraft
Sezer
Güzel bir java bilgim var fakat hangi pluginden başlasam bilmiyorum bu konu hakkında bir öneri verirseniz güzel olur.

Güzel bir java bilgim var fakat hangi pluginden başlasam bilmiyorum bu konu hakkında bir öneri verirseniz güzel olur.​

Belki abartı bir öneri olacak ama kendini geliştirirsen piyasanın bir noktada devlerinden biri olursun. Oyun mekaniğini değiştirebilecek ve oyuncuların oyun içerisinde ki etkileşimlerini iyi analiz edebilecek bir eklenti yaparsan iyi bir izlenim ve beceri sahibi olursun. Dediğim şey haliyle zor ama olursa gerçekten güzel olabilir.​

Belki abartı bir öneri olacak ama kendini geliştirirsen piyasanın bir noktada devlerinden biri olursun. Oyun mekaniğini değiştirebilecek ve oyuncuların oyun içerisinde ki etkileşimlerini iyi analiz edebilecek bir eklenti yaparsan iyi bir izlenim ve beceri sahibi olursun. Dediğim şey haliyle zor ama olursa gerçekten güzel olabilir.​
Daha açıklayıcı söylersen iyi olur Analiz edebilecek derken

Daha açıklayıcı söylersen iyi olur Analiz edebilecek derken
Yani en basitinden oyuncuların pvp mekaniğini analiz etmek için vuruş hassasiyetini kontrol edip loglayacak bir sistem yaparsın, ortalamayı alan ve log dosyasında ilk 3 satırda ortalama veri verip alt kısımda da geneli gösterir. Bu senin yaratıcılığına bağlı biraz

Türkiye şartlarında bulunmaz bi nimet olur

Yeni sunucu açacaklar için gayet iyi bir şey olabilir.

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!