Ücretsiz PHP Kursu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreCN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.032
  • Etiketler Etiketler
    php
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreCN

Play.McDeyiz.Com
Elmaslar
236
PHP-logo.svg

Merhaba MC-TR üyeleri.
Aranızda PHP dilini öğrenmek, kendinize ait bir webscript yapmak isteyenler sizi duyar gibiyim :D
Her neyse eğer öğrenmek istiyorsanız verdiğim siteden ücretsiz bir sekilde PHP derslerine erişebilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Gerçekten uzun zamandır PHP öğrenmek istiyorum Bu alana büyük bir ilgim var. Bu bağlantıyı bizim ile paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

Eğitmenin kullandığı yöntemler eski ve güvenilir olmayan sistemler. Öğrenmek isteyen öğrenir zaten...

Eğitmenin kullandığı yöntemler eski ve güvenilir olmayan sistemler. Öğrenmek isteyen öğrenir zaten...
Daha kolay öğrenmesi için attım. Ve buradan bir temel attıktan sonra php bilgisini daha kolay geliştire bilir. Bir temel için izlenebilir.

Son düzenleme:
Tam bana göre orta seviyede biliyorum ustalaşmak isterim!

Arkadaşlar izleyeceğiniz kursların güncel olmasına dikkat edin, bir çok kursta öğretilen yöntemler eski kalıyor ve güvenlik açıklarına sebep verebiliyor. Vaktiniz ve emeğiniz boşa gitmesin sonra :) Paylaşım için teşekkürler.

Arkadaşlar izleyeceğiniz kursların güncel olmasına dikkat edin, bir çok kursta öğretilen yöntemler eski kalıyor ve güvenlik açıklarına sebep verebiliyor. Vaktiniz ve emeğiniz boşa gitmesin sonra :) Paylaşım için teşekkürler.
Ders güvenlik dersi değil! Önce programlamayı öğrenirsin temel bilgileri sonra neyin ne işe yaradığı nerelerde hangi algoritmaları izleyeceğini öğrenirsin. if else for try catch while switch case gibi yapıları öğrenirsin. Tarayıcıların çalışma mantığı çerezler headerler gibi kavramları öğrenirsin. testler deneyler yaparsın. Veri tabanın orta derecede mantığını öğrenirsin. En son güvenlik derslerine bakarsın hatta bakmana gerek kalmaz öğrendikten sonra kendin zaten direk anlarsın neyin nerede güvenlik açığı vereceğini kendin görürsün. Web Programlama heryerde bu şekilde öğrenilir. ve eski kodlar güvenlik açığı değildir. 10 yıl önceki fonksiyonlar şuandada kullanılıyor sadece nerede hangi fonksiynlardan geçirip hangi algoritmalarda kullanacağına bağlıdır.

Son düzenleme:
Ders güvenlik dersi değil! Önce programlamayı öğrenirsin temel bilgileri sonra neyin ne işe yaradığı nerelerde hangi algoritmaları izleyeceğini öğrenirsin. if else for try catch while switch case gibi yapıları öğrenirsin. Tarayıcıların çalışma mantığı çerezler headerler gibi kavramları öğrenirsin. testler deneyler yaparsın. Veri tabanın orta derecede mantığını öğrenirsin. En son güvenlik derslerine bakarsın hatta bakmana gerek kalmaz öğrendikten sonra kendin zaten direk anlarsın neyin nerede güvenlik açığı vereceğini kendin görürsün. Web Programlama heryerde bu şekilde öğrenilir. ve eski kodlar güvenlik açığı değildir. 10 yıl önceki fonksiyonlar şuandada kullanılıyor sadece nerede hangi fonksiynlardan geçirip hangi algoritmalarda kullanacağına bağlıdır.

Sana şöyle anlatayım bazı kurslarda proje yaparak anlatıldığı için kullanıcı direkt gördüğünü yapıp kullanmak isteyebilir farklı şeyler denemeden. Örneğin Emrah Yüksel'in porto firma script yapımı kursu var, öğrenci direkt öğrenip ordakilerin aynısını kullansa sitede bir çok açık bulunur. Yoksa dediğinizde tabii haklısınız :)

Bu kadar konuyu bir arada bulmak hayli bir zor olması gerek bu kadar konuyu bir arada vermek güzel bir davranış. Teşekkür Ederim Kendi Adıma.

Bu kadar konuyu bir arada bulmak hayli bir zor olması gerek bu kadar konuyu bir arada vermek güzel bir davranış. Teşekkür Ederim Kendi Adıma.
Asıl ben teşekkür ederim

Güzel paylaşım ancak burdaki şeyleri uygulayıp PHP expert olacağım demeyin. Eğer ciddi bilgi sahibi olmak istiyorsanız PHP hakkında kitaplar daha farklı kaynaklardan yararlanınız. 1-2 şeyden değil farklı farklı bir sürü kaynaktan öğreniniz. Bu sayede her türlü terim hakkında bilginiz olur. Ayrıca sürekli pratiğe dökün izlemeyle kalmayın.

Güzel paylaşım ancak burdaki şeyleri uygulayıp PHP expert olacağım demeyin. Eğer ciddi bilgi sahibi olmak istiyorsanız PHP hakkında kitaplar daha farklı kaynaklardan yararlanınız. 1-2 şeyden değil farklı farklı bir sürü kaynaktan öğreniniz. Bu sayede her türlü terim hakkında bilginiz olur. Ayrıca sürekli pratiğe dökün izlemeyle kalmayın.
Videolar zaten bir temel için var. Bir temel attıktan sonra yabancı kaynaklara bakılabili...

En son güvenlik derslerine bakarsın hatta bakmana gerek kalmaz öğrendikten sonra kendin zaten direk anlarsın neyin nerede güvenlik açığı vereceğini kendin görürsün.
Şimdi dostum öyle bir yazmışsın ki aynen şu: `ben mysqli kullanırım ve benim veritabanıma kimse ulaşamaz.`
Gelir korsanın biri basar SQL Injection'u, görürsün gizlilik anlaşmasını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl