Ücretsiz paylaşılan en iyi Skyblock paketi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kashidev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 931
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kashidev

Cehennem Yükleniyor - %89
Onaylı Satıcı
Elmaslar
727
Minecraft
kashi2dev

Discord:

kashiandwazaki

Arkadaşlar emek, op, yeni, eski farketmez ücretsiz paylaşılan en iyi Skyblock paketi nedir sizce görüşlerinizi bekliyorum.

eğer sunucu açmak için kullanıcaksan sakın açma bedava hazır paketle sunucu tutmaz(tabi sunucu açıcaksan)

Tavsiye Veriyim Eski Paketleri Kullan Biraz Kötü Olabilirler Fakat Editlersen Güzel Bir Paket Yapabilirsin Eski Paketler Pek Kullanılmıyor

Anladığım kadarıyla yeni Skyblock sunucun için güzel bir eklenti paketi arıyorsun. Ben sana yıllara meydan okuyan BetaCraft paketini öneririm ;)

eğer sunucu açmak için kullanıcaksan sakın açma bedava hazır paketle sunucu tutmaz(tabi sunucu açıcaksan)
Yok hayır sadece bu işi ücretsiz ve gerçekten başarılı yapanları öğrenmek için açtım bu konuyu yorumunuz için Teşekkürler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Anladığım kadarıyla yeni Skyblock sunucun için güzel bir eklenti paketi arıyorsun. Ben sana yıllara meydan okuyan BetaCraft paketini öneririm ;)
Teşekkürler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sunucu açmak için değil bu işi ücretsiz ve başarılı yapanları öğrenmek için açtım konuyu, yorumunuz için teşekkür ederim.

@KAREBLOK ücretsiz skyblock paketi vardı ona bakabilirsin.

Skyblok tutturmak için iyi bir ekip iyi bir süreç ve iyi bir paket lazım mesela BetaCraft
Hiç pes etmediler ;)
sende hic pes etme! bol sans

Youtuberlerin ve piyasada hazır bulunan paketlere baktım fakat yani o kadar bu sunucu tutar denecek kadar bir sunucu paketi bulamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl