ÜCRETSİZ OP SKYBLOCK PLUGİN PAKETİ V3 SONUNDA SİZLERLE - MELİH STRAFE

MelihDemirel_

Altın Benim Yeni Sevgilim
Yasaklandı
Elmaslar
172
Minecraft
Melih_Demirel

Discord:

Melih Demirel#2076

EVET ARKADAŞLAR SONUNDA PLUGİN PAKETİNİ YAYINLADIM ASLINDA STOKDAYDI VİDEO AMA EDİT ÇOK ZOR GELDİ BAŞKA VİDEOLARI
EDİTLERKEN ONUDA EDİTLEDİM BUYRUN

İNDİRME LİNKİ İÇERDE Bİ LİKE PLEASE

Paket klasik olmuş ve bazı yerler alıntı Gelişmeniz gerek

Klasik bir paket ve çoğunlukla gösterilmeyen yerler var.

EVET ARKADAŞLAR SONUNDA PLUGİN PAKETİNİ YAYINLADIM ASLINDA STOKDAYDI VİDEO AMA EDİT ÇOK ZOR GELDİ BAŞKA VİDEOLARI
EDİTLERKEN ONUDA EDİTLEDİM BUYRUN

İNDİRME LİNKİ İÇERDE Bİ LİKE PLEASE

Güzel Bir Plugin Paketi :) Mutlaka Kullanıcam

Son düzenleme:

Sunucu işlerine yeni girmeyi düşünen arkadaşlar için idarelik bir eklenti olmuş ki video çekim tarzını da oldukça beğendim, başarılar dilerim <3

Geliştirilmeliymiş. Öyle diyorlar.

Merhaba, ek olarak sizinle nereden iletişime geçebilirim? ?

Klasik bir paket denilecek söz yok.

İletişim İçin Discord Ve İnstagramı'mı vermek isterim : Discord :ℵ`Melih_Demirel#2076

İnstagram : Melih Strafe [logo var}

Merhaba, iletişim adreslerinizi bana gönderdiğiniz için teşekkür ederim. En kısa zamanda size ulaşmaya çalışacağım. ( Şu an müsait değilim. )

Pakete Çok şey Eklenmeli Eğlenceli şeyler Ve Tagları Göze daha hoş yapabilirsin özel ada vs. Yapsan Gelişir yani İyi forumlar

Pakete Çok şey Eklenmeli Eğlenceli şeyler Ve Tagları Göze daha hoş yapabilirsin özel ada vs. Yapsan Gelişir yani İyi forumlar

AYNEN DOSTUM, AMA V3 ŞÖYLE BÖYLE GEÇSİN DEDİM V4 EFSANE GELİYOR HATTA Bİ SPOİLER - SANAL ÇİFTLİK -/EĞLENCE KOMUTU -/YOUTUBE KOMUDU GİBİ BAYA ÖZELLİKLER VAR

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl