Tanıtım Ücretsiz OneBlock Plugini Tanıtımı | UrfaKebab

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasu

behance.net/paysaae
MinePass
Elmaslar
190
Minecraft
UrfaKebab

Discord:

paysaae

ONEBLOCK ( TekBlock SkyBlock )

Selamlar değerli forum sakinleri 3 - 4 gündür forumda yokum nedeni çoğu kişininde olduğu gibi sınavlarım başladı ama bitince tekrardan düzenli tanırımlar ve ücretsiz plugin paketliri yayınlamaya devam edicem beklemede kalın

Plugin ne işe yarıyor ?
Klasik ASkyBlock plugini gibi fakat tek farkı çoğu youtuberin oynadığı OneBlocka göre uyarlanmış olmasıdır. Plugini sahibi BentoBox firmasıdır. Yani pluginin anlatılıcak pek ayarı yok ama şöyle bir özelliği var pluginde türkçe dil desteği var

NOT
Plugin sadece 1.16.3 sürümünde çalışır. Plugini nasıl yüklenceğini aşşağıda gösterdim

KURULUM

Adım 1

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sitesine girin

Adım 2
AOneBlock Yazana tıklayın

Adım 3
Ve bir zip dosyası indirmiş olucaksınız o zip dosyasını açın ve içindeki herşeyi sunucunuzun plugins klasörüne atıp sunucu başlatın

OYUN İÇİ GÖRSEL

gif.gif

Konuma zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkürler plugini nereden indiriceğinizi kurulum yerinde anlattım iyi forumlar
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyalar

• ezgif-3-eb5236bd5f80.gif
    ezgif-3-eb5236bd5f80.gif
    194,6 KB · Görüntüleme: 82
Açıkcası güzel ve hoş duruyor diyebilirim :8

Yararlı konu, teşekkür ederiz.

1.8 destekliyor mu

Çok begenndimm sunucuma yükledim

ONEBLOCK ( TekBlock SkyBlock )

Selamlar değerli forum sakinleri 3 - 4 gündür forumda yokum nedeni çoğu kişininde olduğu gibi sınavlarım başladı ama bitince tekrardan düzenli tanırımlar ve ücretsiz plugin paketliri yayınlamaya devam edicem beklemede kalın

Plugin ne işe yarıyor ?
Klasik ASkyBlock plugini gibi fakat tek farkı çoğu youtuberin oynadığı OneBlocka göre uyarlanmış olmasıdır. Plugini sahibi BentoBox firmasıdır. Yani pluginin anlatılıcak pek ayarı yok ama şöyle bir özelliği var pluginde türkçe dil desteği var

NOT
Plugin sadece 1.16.3 sürümünde çalışır. Plugini nasıl yüklenceğini aşşağıda gösterdim

KURULUM

Adım 1

Sitesine girin

Adım 2
AOneBlock Yazana tıklayın

Adım 3
Ve bir zip dosyası indirmiş olucaksınız o zip dosyasını açın ve içindeki herşeyi sunucunuzun plugins klasörüne atıp sunucu başlatın
TEK KELİMEYLE HARİKA​

Güzel bir eklentiye benziyor ücretsiz paylaşmanız çok güzel olmuş, ileride yapmayı düşündüğüm paketim için kullanabilirim.

Çoğu kişinin merak ettiği ve aradığı bu eklentiyi tanıtmanız güzel olmuş, umarım daha nice nice böyle eklentileri tanıtırsınız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl