Hala verebilirsindostum bunun için bin iki yüz türk lirası verirdim
Görüşün için teşekkür ederim.Güzel bir bot olmuş kullanacağım, Başarılar diliyorum.
Değerli yorumlarınız için minnettarım.Ücretsiz olması bambaşka bir güzellik
Öncelikle değerli yorumun için teşekkür ediyorum. Şu anda üstünde çalıştığım ve senin de bahsettiğin özellikleri kapsayan bir güncelleme planım bulunuyor. Ancak bunu public bir şekilde paylaşır mıyım, pek emin değilim. Botun sistematik bir biçimde çalışmasını planladığım bir yayınlama planım bulunuyor. Yine ücretsiz olacak ancak modüler bir yapı da, tarafımca hostlanacak. Şu anki planım bu doğrultu da ilerliyor.Talep sistemi çok etkileyici gözüküyor. Ücretsiz olması çok güzel eğer istersen (ban,kick,sustur, küfür/link engel) gibi komutlar da eklenip detaylı bir log ile beraber çok daha güzel olurdu. Bu hali de güzel benimki sadece tavsiye.
efepltt
Discord: efeplttÖncelikle değerli yorumun için teşekkür ediyorum. Şu anda üstünde çalıştığım ve senin de bahsettiğin özellikleri kapsayan bir güncelleme planım bulunuyor. Ancak bunu public bir şekilde paylaşır mıyım, pek emin değilim. Botun sistematik bir biçimde çalışmasını planladığım bir yayınlama planım bulunuyor. Yine ücretsiz olacak ancak modüler bir yapı da, tarafımca hostlanacak. Şu anki planım bu doğrultu da ilerliyor.
Tekrardan değerli yorumun ve ilgin için teşekkür ediyorum.
Değerli yorumun için teşekkür ediyorum.Merhaba, kaliteli bir bot olmuş. Başarılarınızın devamını diliyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!