Tasarım [ Ücretsiz ] - Morluğun Hükmü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eratonos

No Mercy
Elmaslar
344

Discord:

blackeratonos

Merhaba dostlar bu gün sizlere küçük bir konu tasarımı yaptım kimler isterse ücretsiz olarak kullana bilirler.​

uaByax.jpg

uaBrPv.jpg

uaBz1t.jpg

Dosya Link [.psd] -
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VisualTotal -
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Discord - eliyev.dev#8086

Mor renginin ön planda olduğu güzel bir tasarım çalışması olmuş ki şahsen çok beğendim. Elinize, emeğinize ve çabanıza sağlık ? ☕

Konu tasarımına ihtiyacı olanlar için güzel bir paylaşım olmuş tasarımda gayet güzel gözüküyor elinize sağlık.

Çok güzel olmuş fakat çok kısa olmuş yetkililer,sistemler gibi bölümler eklerseniz çok daha güzel olur.

Ücretsiz paylaşılan en güzel renkli tasarım, başarılar dilerim.

Konu tasarımına ihtiyacı olanlar için güzel bir paylaşım olmuş tasarımda gayet güzel gözüküyor elinize sağlık.
Ücretsiz paylaşılan en güzel renkli tasarım, başarılar dilerim.
Teşekkürler, zaman buldukça yenilerini yapacağım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Çok güzel olmuş fakat çok kısa olmuş yetkililer,sistemler gibi bölümler eklerseniz çok daha güzel olur.
Zamanım az olduğu için pek zaman bulamıyorum, gece müsaitim hızlı bir şekilde bunu yapabildim gelecek zamanlarda dediğiniz gibi uzatacağım yorumunuz için teşekkürler.

ben gayet sevdim elinize sağlık

Gayet Hoş emek vermilmiş bir tasarım olmuş ellerinize sağlı :) başarılar dilerim.

Ücretsiz bir tasarım için güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl