Ücretsiz Minecraft Sunucu WebScript | Kurulum ve Demo Sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KeskinGolge

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
9
Minecraft
Keskin
X
numberonekeskin

Discord:

keskin

Merhabalar , arkadaşlar bu gün sizlere ücretsiz bir şekilde minecraft sunucunuz için internet sitesi nasıl açacağınızı göstereceğim.

1- İlk önce bir hostinge sahip olmalısınız.

2- Size vereceğim script dosyasını indirmelisiniz.

- İndirdikten sonra ise bunu FTP(FileZilla) kullanarak sunucunuza .zip dosyasını yükleyin.

Ardından .zip'ten cpanel yardımı ile dosyaları "extract" yani çıkar yapınız.

Unutmayın dosyaların daha iyi çalışabilmesi için ana dizine yani " public_html " dizinine kurunuz.

Daha sonra ise "siteadı.com" yazarak sitemize giriyoruz ve kurulum ekranı karşımıza çıkıyor.

3- Mysql veritabını oluşturunuz.

Cpanel anasayfasına geliyoruz ve " MySQL Veritabanları " na giriş yapıyoruz.
1584953542934.png

Daha sonra yeni bir veritabanı oluşturuyoruz.

4- Veri tabanımızı oluşturuyoruz.

İstediğiniz bir isim ile veritabanınızı belirleyin.
1584953893364.png

5- Veri tabanını aktifleştirebilmek için bir kullanıcı belirlemeliyiz.

Bu kullanıcı daha önceden ftp paneline erişebilmemiz için gereken bir kullanıcı hesabı aktif olmalıdır.
1584954134760.png

Fotoğraftaki gibi yapıyoruz ve en son olarak " Ekle " butonuna tıklıyoruz.

6- Webscript kurulum sihirbazını tamamlıyoruz.

Sizden istenen gerekli bilgileri giriyorsunuz ve tamamdır. İnternet siteniz için minecraft sunucunuz oluşturuldu. Bu scriptte ek olarak " Batihost " ödeme yöntemleride bulunmaktadır. Yani bu sistem ile birlikte BatiHost kullanıcıları daha kolay bir şekilde ödeme yapabilecekler. Dileyen kişiler ise kendi ödeme yöntemlerini admin panelinden değiştirebilirler.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

powered by BatiHost

BİLGİLER

Script'in telif hakkı sahibi TimberLock'tur. Ben ise onun scriptini güncel versiyonunu yaptım. Bir kaç bug ve hataları düzelttim ve ekstra yeni özellikler ekledim. Yakın zaman içerisinde script'in Keyubu Ödeme API ile de uyumlu hâle getireceğim.

Script'in
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sitesine gitmek için tıklayınız.
Demo hesabı;

Kullanıcı Adı : demo
Şifre : demo

Konu tasarımını yakın zaman içerisinde daha da güzelleştirebilirim. Bu konu tasarımı amatörce hazırlanmıştır.

By KeskinGolge

DOWNLOAD AND VIRUSTOTAL

dosya indirmek için tıklayınız.

bağlantısına ulaşmak için tıklayınız.

Ekli dosyalar

• 1584954334823.png
    1584954334823.png
    17,2 KB · Görüntüleme: 144
Son düzenleme:

Eğer İznin Var İse Scripte Keyubu Ödeme Sistemi Kuramak İçin Editleyebilirmiyim ?

Sunucu açmaya durumu olmayan ya da ücret vermek istemeyen arkadaşlar açısından olabildiğince yararlı bir konu olmuş. Eline sağlık :<3:

Eğer İznin Var İse Scripte Keyubu Ödeme Sistemi Kuramak İçin Editleyebilirmiyim ?

Malesef scripti ben kodluyorum ve kendim ekleyebilirim. Yine de teşekkür ederim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sunucu açmaya durumu olmayan ya da ücret vermek istemeyen arkadaşlar açısından olabildiğince yararlı bir konu olmuş. Eline sağlık :<3:
Teşekkür ederim. Amacım zaten böyle kişileri mutlu etmek. Daha sonra keyubu ve ardından rabisu gibi siteler içinde ödeme API'sini aktif edeceğim.

Merhabalar , demo hesabınızı kolaylıkla silinebilir.

Ücretsiz bir sürümle sunulması ayrı bir güzel olmuş.

Ücretsiz bir sürümle sunulması ayrı bir güzel olmuş.
Amacımız zaten ücretsiz bir şekilde kullanımı kolay bir webscript oluşturmaktı. Çünkü şu genel aylarda zaten ekonomi biraz sıkıntılı olduğundan dolayı insanlara hayırlı bir iş olması dolayısıyla ücretsiz yaptım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar , demo hesabınızı kolaylıkla silinebilir.
Websitenin cpaneli bana ait gerekirse tekrardan kurulum sağlar böyle birşeyde bulunan kişilerin ip adreslerini siteden kalıcı olarak engelleyebilirim.

başarılı teşekkür ederiz

uzun zamandır merak ettiğim fakat araştırmaya üşendiğim bir konu, teşekkürler :)

başarılı teşekkürler

Demo Linki Calismiyor Düzeltilseniz Sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl