Ücretsiz Ücretsiz Minecraft Sunucu Bannerları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zekignydn

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
20
Minecraft
ZekiReis

Discord:

zekidayim

Selamlar arkadaşlar, elimde bulunan(zamanında kendiminde kullandığı) minecraft serverleriniz için, sunucu banneri sizlere ücretsiz olarak paylaşıyorum.

Dosya rar halindedir, içerisinde jpg ve psd dosyaları vardır.PSD formatını kendinize göre ayarlayabilirsiniz.Bu arada dosya içine fontu koymayı unutmuşum.Bannerin düzgün sonuç vermesi için anton fontunu indirmeyi unutmayın.Linkini yazının sonunda vereceğim.İyi geceler dilerim.

Örnek :

grandtürkBanner.jpg

(Bu bannerin indirme linkini veriyorum.)

lu3yop.gif

(Bu banner için discord'tan yazın, satılık olduğu için değil dosyayı bulamadım dcden ekleyenlere sonra vereceğim.)

Ekstradan ilk banneri gifmaker.me ile gif haline getirebilirsiniz.(Seçtiğiniz metindeki bi kısmın rengini değiştirin sonra kaydedin eski haliyle gifmaker da birleştirin.)
Örnek(yapımı):
orn1.PNG

(Fotonun normal halini alıyoruz)

orn2.PNG

(Rengiyle biraz oynuyoruz ve onuda kaydediyoruz.)

orn3.PNG

(gifmakerme ye gidip upload images diyoruz ve bannerları seçiyoruz.Ardından create gif animation butonuna basıyoruz ve...)
....Sonuç :
Webp.net-gifmaker.gif

Buyrun indirme linkleri :
Mediafire(
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
)
Virustotal(
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
)
Anton font(
)​

Selamlar arkadaşlar, elimde bulunan(zamanında kendiminde kullandığı) minecraft serverleriniz için, sunucu banneri sizlere ücretsiz olarak paylaşıyorum.

Dosya rar halindedir, içerisinde jpg ve psd dosyaları vardır.PSD formatını kendinize göre ayarlayabilirsiniz.Bu arada dosya içine fontu koymayı unutmuşum.Bannerin düzgün sonuç vermesi için anton fontunu indirmeyi unutmayın.Linkini yazının sonunda vereceğim.İyi geceler dilerim.

Örnek :

Ekli dosyayı görüntüle 152938
(Bu bannerin indirme linkini veriyorum.)

lu3yop.gif

(Bu banner için discord'tan yazın, satılık olduğu için değil dosyayı bulamadım dcden ekleyenlere sonra vereceğim.)

Ekstradan ilk banneri gifmaker.me ile gif haline getirebilirsiniz.(Seçtiğiniz metindeki bi kısmın rengini değiştirin sonra kaydedin eski haliyle gifmaker da birleştirin.)
Örnek(yapımı):
Ekli dosyayı görüntüle 152939
(Fotonun normal halini alıyoruz)

Ekli dosyayı görüntüle 152940
(Rengiyle biraz oynuyoruz ve onuda kaydediyoruz.)

Ekli dosyayı görüntüle 152941

(gifmakerme ye gidip upload images diyoruz ve bannerları seçiyoruz.Ardından create gif animation butonuna basıyoruz ve...)
....Sonuç :
Ekli dosyayı görüntüle 152942

Buyrun indirme linkleri :
Mediafire(
)
Virustotal(
)
Anton font(
)​
Ellerine sağlık güzel olmuş, ama çeşitleri daha fazla yapabilirsin kolay gelsin.

tebrikler sunucu tanıtımını yapacak arkadaşlara fayda sağlayacak bir konu olmuş

Güle güle kullanın :)

Çok iyi olmuş eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl