Amoreas
Tasarımcı
- Elmaslar
- 1.167
- Minecraft
- Amoreas
Discord:
amoreas
Hocam 250TL'ye ne alıyorsunuz acaba çok merak ediyorum. Tasarımı da zaten piyasası ölü ve sektör çok kalabalık diye bıraktım. Yıl 2024 olmuş 250TL'ye 4-5 sayfalı 0'dan konu tasarımı yapıyorsunuz, belki 1 gününüz belki de birkaç gününüzü tasarım için heba ediyorsunuz. Hak mı sizce alacağınız 250TL Yaptığınız emeğin karşılığını 250TL gibi komik bir rakamla biçimlendirmemeniz lazım. Şu anki piyasada 250TL ile 1 parça kıyafet bile alınmıyor. 250TL ile yapabileceğiniz maksimum aktivite dışarıya çıkıp yemek yiyip geri dönmek olur. Millet diyelim 500TL'ye satıyor sizde diyorsunuz ben daha ucuza satarsam benden alırlar herkes bu mantıkla düşünüp fiyatı azaltıyor, bu şekilde de piyasa ölüyor. Demek istediğim emeğinizin karşılığını alın, 1 konu tasarımı 250TL gibi minik bir rakam etmez.
Arkadaşın konu tasarımı maksimum 20 30 dakika uğraşla yapıldı ve 250 değil 100 lira bile asgari ücreti saate vurduğunda 2 katı daha çok para yapıyor. Zaten o kadar ucuz işçilik kabul etmiyoruz hem de ortaya çıkacak sonuç açısından kötü imaj olur