SansarReisOfficial
Tasarımcı
- Elmaslar
- 415
- Minecraft
- CrazySansar
Discord:
Corrsy#7006
Corrsy#7006
amoreas
500-1000₺ ye konu tasarımını kim yapıyor anlamadım, piyasada o kadar iyi yok ama haklısın bedavaya değil parayla bile satılsa kullanılır bu tasarım500-1000₺'ye yaptırdığım bütün konu tasarımlarından daha iyi piyasada tasarımcıyım diye gezinip insanları kazıklayanlardan daha iyisin dostum eline sağlık
Corrsy#7006
var reis var yapan var o fiyatlara kurumsallardan örnek verecektim de normal mc konu tasarımlarını da o fiyatlara yapan var.500-1000₺ ye konu tasarımını kim yapıyor anlamadım, piyasada o kadar iyi yok ama haklısın bedavaya değil parayla bile satılsa kullanılır bu tasarım
saolasın reisim teşekkür ederim yorumun için500-1000₺'ye yaptırdığım bütün konu tasarımlarından daha iyi piyasada tasarımcıyım diye gezinip insanları kazıklayanlardan daha iyisin dostum eline sağlık
w0in
yapan bol var kral ama yaptıkları şeye tasarım denirmi bilmem :D500-1000₺ ye konu tasarımını kim yapıyor anlamadım, piyasada o kadar iyi yok ama haklısın bedavaya değil parayla bile satılsa kullanılır bu tasarım
amoreas
500-1000TL ye konu tasarımı yapan yok mu?500-1000₺ ye konu tasarımını kim yapıyor anlamadım, piyasada o kadar iyi yok ama haklısın bedavaya değil parayla bile satılsa kullanılır bu tasarım
amoreas
Sadece ben varım diye düşünüyordum açıkçası, bende bütçeye uygun her tasarımı yapıyorum500-1000TL ye konu tasarımı yapan yok mu?
Valla bizzat kendi tasarımımı 500TL ye yaptırdım. Ondan sordum bende sana yok mu diye.Sadece ben varım diye düşünüyordum açıkçası, bende bütçeye uygun her tasarımı yapıyorum
amoreas
Kime yaptırdınız merak ettim açıkçası :DValla bizzat kendi tasarımımı 500TL ye yaptırdım. Ondan sordum bende sana yok mu diye.
Herkes bir değil işte kral, ben verdiğim paradan memnunum.Kime yaptırdınız merak ettim açıkçası :D
Bundan bahsediyorsanız aynısını 250₺ yapardım bir şey yok bunda
Corrsy#7006
Hocam 250TL'ye ne alıyorsunuz acaba çok merak ediyorum. Tasarımı da zaten piyasası ölü ve sektör çok kalabalık diye bıraktım. Yıl 2024 olmuş 250TL'ye 4-5 sayfalı 0'dan konu tasarımı yapıyorsunuz, belki 1 gününüz belki de birkaç gününüzü tasarım için heba ediyorsunuz. Hak mı sizce alacağınız 250TL Yaptığınız emeğin karşılığını 250TL gibi komik bir rakamla biçimlendirmemeniz lazım. Şu anki piyasada 250TL ile 1 parça kıyafet bile alınmıyor. 250TL ile yapabileceğiniz maksimum aktivite dışarıya çıkıp yemek yiyip geri dönmek olur. Millet diyelim 500TL'ye satıyor sizde diyorsunuz ben daha ucuza satarsam benden alırlar herkes bu mantıkla düşünüp fiyatı azaltıyor, bu şekilde de piyasa ölüyor. Demek istediğim emeğinizin karşılığını alın, 1 konu tasarımı 250TL gibi minik bir rakam etmez.Kime yaptırdınız merak ettim açıkçası :D
Bundan bahsediyorsanız aynısını 250₺ yapardım bir şey yok bunda
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!