Eklenti Paylaşımı ÜCRETSİZ | MINECRAFT GELISMIŞ REPORT V2 | MRAPOR | ANVIL GUI + DISCORD + MYSQL DESTEKLI | [1.8 | 1.19.4]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mustayland

Land Plugins | Team
Elmaslar
67
Discord İzni
Minecraft
Mustafa_ASLAN_

Discord:

mustayland

Minecraft Sürümleri
1.8 - 1.19.4
mrapor.png

ÜCRETSİZ | MINECRAFT GELISMIŞ REPORT V2 | MRAPOR | [1.8 | 1.19.4]

Bu eklenti 31.12.2023 Tarihinde paylaştığım Gelişmiş Report eklentisinin gücellenmiş ve sıfırdan kodlanmış halidir.

İndirme Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1.8 Fix:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs Total:

FOTOĞRAFLAR
raporkategori.png
rapordc.png

rapor1.png
rapor2.png

Ekli dosyalar

• indir (3).png
    indir (3).png
    3,3 KB · Görüntüleme: 488
Moderatör tarafından düzenlendi:
1.20 sürümler de kullanıla bilir mi

MRapor, Minecraft sunucuları için oldukça kullanışlı ve gelişmiş bir raporlama sistemi sunuyor. 1.8'den 1.19.4'e kadar geniş sürüm desteğiyle birçok sunucu türünde sorunsuz kullanılabilir. Tamamen sıfırdan kodlanmış olması, optimize edilmiş ve güncel bir deneyim sunduğunu gösteriyor. Arayüzü sade ve kullanıcı dostu, rapor kategorileri de net bir şekilde organize edilmiş, bu da sunucu yönetimini kolaylaştırıyor. Ücretsiz olması da büyük bir artı. Özellikle gelişmiş bir rapor sistemi arayan sunucu sahipleri için harika bir çözüm olmuş. Emeğinize sağlık, başarılarınızın devamını dilerim!

1.20 sürümler de kullanıla bilir mi
Merhaba dostum, 1.20 sürümünde kullanılmaz dedim ama kullanan birkaç sunucu gördüm. Yinede kullanılmaz ama denersen olabilir. Sorunlar ve hatalar olursa ona yapabileceğim bişey yok.

Bir bot ile mi çalışmaktadır yoksa webhook mu kullanılıyor ?

Oh benim önerdiğim şeyleri eklemişsin, Açıkcası eklentiye hayran oldum böyle çalışmaların devamını bekliyorum :D

Bu arada eklentiyi Spigot, MC-MARKET ve Modrinth gibi sitelerde yayınlarsan daha iyi olabilir, Geliştirmeye açık ve potansiyeli yüksek bir eklenti olmuş.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl