Ücretsiz Launcher

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Furkan Oruc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.639
Bu launcher Mirza'ya ait. İzinsiz paylaşım yapılıyor. Birkaç ay önce projeye başladığında sürekli iletişim halindeydik, bugün launcherın paylaşılmış halini görünce şaşırdım. Kimsenin hakkına girmeyelim arkadaşlar, bugün var yarın yokuz.
Ona ait ise github linkini derhal silsin, öyle inanalım ?

Sana ait ise github linkini kaldırırmısın o zaman

Herhangi bir kişi içerisine keylogger tarzı kötü yazılımları yerleştirdikten sonra github ile insanlara paylaşabileceğini düşünmüyorum. Proje içerisindeki kodları inceledim herhangi bir kötü yazılıma rastlamadım, fakat bu şekilde launcher kullanmanız diğerlerinden farklı olduğunu düşünmenize neden olmasın geliştirilen proje olduğundan bu launcher ile daha çok hatayla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca yukarıdaki arkadaşın bu derece İngilizce ve C# WPF bilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ha eğer hala iddia ediyorsan özel mesaj yoluyla iletişime geçersen senin yapıp yapmadığını anlayabilirim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Vizyonum sana dokunmuş belliki. 30 tl ye millete satmaya çalışmaya devam edin
Bir birşey bilmeden böyle yorUmlar yapman üzücü. Gerçekten senin şu haline üzüldüm biliyor musun. Sırf başkalarını küçük duruma düşürmek için HAK yemen gerçekten üzücü. Allah seni bildiği etsin diyorum.

@MirzaParmaksiz
Dolandırıcının hak yiyicinin önde gideni kendisi tam bir yalancıdır zamanında bizim sunucuya sözde bir bot yapıyordu toplama olarak tabiki ve sonra bu botla discord sunucumdaki insanları banladı
Mirza sadece Allah 1 dese inanırım.

Bir birşey bilmeden böyle yorUmlar yapman üzücü. Gerçekten senin şu haline üzüldüm biliyor musun. Sırf başkalarını küçük duruma düşürmek için HAK yemen gerçekten üzücü. Allah seni bildiği etsin diyorum.
Hak yediğimi kanıtlarmısın hocam ? Hadi sizin ise kanıtlayın, github linkini sileyin de inanalım. Yazdığın hiç bir şeye alınmıyorum boşuna dillerini dökme sanala haa

@AksuCraft sende furkanın kuyrukluğunu yapacaksan emojilerle değil aklınla yap. Tabi varsa.
Ne bu hırs dostum beni bitirceksin, geldiğin yere git :D adamın dolandırıcı olduğunu kanıtlarım da sana kat kat fazlasını iste yeterki

Ben bunu 3-4 ay önce indirmiştim, wUt?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl