Ücretsiz Laptop Ve Tablet Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BraveHeart_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BraveHeart_

Ziyaretçi
Herkese Merhabalar , Son Dönemlerde Ülkemizde Gündem Haline Gelmiş Bir Konu Hakkında Fikirimi Sunucağım , Sizde Fikirlerinizi Yazarsanız Mutlu Olurum.

Şahsen Güzel Bir Uygulama Olmuş İmkanı Olmayan Arkadaşlarımız İçin Fakat Türkiye' Genelinde Yapılması Daha İyi Olurdu. X Kişisi Tablet Alırken Y Kişisi Tablet Alamıyor. Bence Bu Biraz Saçma Olmuş Fakat En Azından Diğer İmkanı Olmayan Arkadaşlarımızın İşine Yarayacaktır. Keşke Paramız Olsa da Tüm Türkiye ye Tablet , Telefon , Bilgisayar Alabilsek. <3

Dünya'da o kadar kötü insan var ki tarif edilemez. Türk milletiyiz ama bazen bazı şeylere değer vermeyen insanlar her toplumda olduğu gibi aramızda da var. Örneğin bu güzel hediyeleri ihtiyaç sahiplerine ne kadar verseler de yanlış yetiştirilen çocuklar olduğu zaman, sinirlenip kırabilecek tipler de var. Bunlar hep aile ile alakalı, kimisi de bu tabletler yüzünden çocuğunu kaybedebiliyor. Sebep sorulduğunda, çocuğa verdim tableti boş bıraktım az bi geldim yok ölmüştü yok bilmem neydi oluyor.

Kısaca özet geçersek. Aldığımız şeyin kıymetini bilelim, alamayıp ihtiyacı olan diğer insanları düşünelim, alıpda bilerek kıran ve diğer masum bir insanın hakkına girenleri düşünelim. Ona göre hareket edelim. Umarım anlatabilmişimdir, teşekkür ederim konu için.

Dünya'da o kadar kötü insan var ki tarif edilemez. Türk milletiyiz ama bazen bazı şeylere değer vermeyen insanlar her toplumda olduğu gibi aramızda da var. Örneğin bu güzel hediyeleri ihtiyaç sahiplerine ne kadar verseler de yanlış yetiştirilen çocuklar olduğu zaman, sinirlenip kırabilecek tipler de var. Bunlar hep aile ile alakalı, kimisi de bu tabletler yüzünden çocuğunu kaybedebiliyor. Sebep sorulduğunda, çocuğa verdim tableti boş bıraktım az bi geldim yok ölmüştü yok bilmem neydi oluyor.

Kısaca özet geçersek. Aldığımız şeyin kıymetini bilelim, alamayıp ihtiyacı olan diğer insanları düşünelim, alıpda bilerek kıran ve diğer masum bir insanın hakkına girenleri düşünelim. Ona göre hareket edelim. Umarım anlatabilmişimdir, teşekkür ederim konu için.
Çok Haklısın Katılıyorum. <3

Verilen tabletlerin tablet olduğuna emin miyiz? Bence ilkokulları da tablet vermemek için açtılar.

ihtiyacı olan herkese dağıtamazlar ne tableti hele laptopu

öyle bir ekonomi burada yok yani nerede yaşadığınızı ve dezavantajlarını hatırlayın o zaman en doğru yorumu yaparsınız zaten

ihtiyacı olan herkese dağıtamazlar ne tableti hele laptopu

öyle bir ekonomi burada yok yani nerede yaşadığınızı ve dezavantajlarını hatırlayın o zaman en doğru yorumu yaparsınız zaten

Herkese yetişemeseler bile bir çok çocuk için alınabilir. Acun vb. bir çok ünlü bu konuda destek veriyor ve yaptıkları destekler çok iyi fiyatlarda. Zaten çok iyi bir tablet vb. de beklememek lazım o yüzden ideal(Oyun için olmayan düşük sistemli) bir tablet verilir. En azından bir çok çocuğu sevindirebilirler. Bütün çocuklara verilemese bile çoğu çocuk için yararlı olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl