~ Ücretsiz Konu Tasarımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RahmancanHNW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.335
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RahmancanHNW

relentlessbeats
Elmaslar
164
Tasarımı kötü olanlar için yararlı birşey yapıyorsun :)

Elinden geleni yapmışsın. Ama şu foruma açmak gerekiyor.
Bkz. Tıkla bana.

Konu taşınıyorrrr.....[DOUBLEPOST=1508508261,1508508154][/DOUBLEPOST]Ücretsiz hizmetleri yapan kişileri severim. Grafiklernizi geliştirerek elinizden geleni en güzel şekilde sunmanız dileğiyle...

Elinize sağlık konu tasarımı kötüler için(ben) iyi olmuş.

Bu konuda sunduklarının kalitesi oldukça düşük ve piksel piksel... İnsanlara böyle hizmet vermeyeceksin galiba?

Geliştirilebilir fakat yinede güzel...

Dostum tasarımlarını geliştirmen dileği ile bol şans!

İnsanlara yardım etmen yeter bu konuda geliş geliş sonunda bir ücret dahi kazanırsın, benden sana tam destek kolay gelsin .

Selamun Aleyküm ben xElsoN ücretsiz konu tasarımı yapıyorum, Server Tanıtım konusu, Plugin,Skript Tanıtım konusuna tasarım arayanlar bana özelden ulasabilirler

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kanka Fotolar Tost Makinesi İlemi Çekildi Buneyyy Neyse Şaka Bir Yana Tam Arkandayım Kanka Birşey Lazım Olursa Tek Mesaj Yeterli :P

Kanka Fotolar Tost Makinesi İlemi Çekildi Buneyyy Neyse Şaka Bir Yana Tam Arkandayım Kanka Birşey Lazım Olursa Tek Mesaj Yeterli :p
teşekkürler :D <3[DOUBLEPOST=1508527917,1508527877][/DOUBLEPOST]
İnsanlara yardım etmen yeter bu konuda geliş geliş sonunda bir ücret dahi kazanırsın, benden sana tam destek kolay gelsin .
teşekkürler :)
Dostum tasarımlarını geliştirmen dileği ile bol şans!
Geliştirilebilir fakat yinede güzel...
teşekkürler[DOUBLEPOST=1508527980][/DOUBLEPOST]
Bu konuda sunduklarının kalitesi oldukça düşük ve piksel piksel... İnsanlara böyle hizmet vermeyeceksin galiba?
mc ile wallpaper arıyordum hepsi pixeldi :D bunu buldum pixel olmıcak

Kanka Ben Buldum Bitane PhotoScape İle Etrafına Çerçeve Fln Çektim Güzel Oldu Şimdi Kendi Konumu Güncellicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl