Ücretsiz Konu Tasarımı-Youtube Banneri-Reklam Banneri!

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.321
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

Öncelikle merhabalar ben Yusuf. Bu forumda en iyi tasarımcıyımdır kullandığım programlar zaten dünyada ender bulunan programlardır. Paint kullanıyor diyenlere inanmayınız onlar yalancının önde gidenidir, tasarımlarımı kıskanıyorlar diye bu tür yalanlara başvuruyorlar.
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png

Screenshot_2.png

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    7,5 KB · Görüntüleme: 173
Hocam harika bir iş başarmışsın yine helal olsun :D

Konu başlığını okuduğumda ciddi sandım. Daha sonra discordda ki mesajlaşmalar aklıma geldi :D Kesin onu paylaşamıştır dedim ve doğru çıktı :D

Painnte bile benden daha iyi çizim yapmış q:EEQÇWEQÖSDFDASÖASDÖFasd

Ben nereye geldim!?

Dayı yine iş başında. GFX'leri daha güzel yapabilirdin, ama helal olsun genede.

Aman aman nereye geldim bir anda. Neresi burası? Ömrü, hayatınızda böyle bir tasarım göremezsiniz. Bu tasarımların mucidi Yusuf'a teşekkürler. Hayatımızı renklendiriyor diyeceğim ama tek renk siyah var. Neyse olsun, tasarımlarıyla farklı bir bakış açısı yarattı. Teşekkürler Yutupçu <3

Aman aman nereye geldim bir anda. Neresi burası? Ömrü, hayatınızda böyle bir tasarım göremezsiniz. Bu tasarımların mucidi Yusuf'a teşekkürler. Hayatımızı renklendiriyor diyeceğim ama tek renk siyah var. Neyse olsun, tasarımlarıyla farklı bir bakış açısı yarattı. Teşekkürler Yutupçu <3
Tasarımlarımla göz alırım dikkat et :D

Ben de vector çizim yapabiliyorum, birlikte güzel işler yapabiliriz.

m3te.png

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl