TekinSTY
Kızılsakal Kızıltaş?
- Elmaslar
- 161
- Minecraft
- _AngelLegend_
Discord:
Ben Bilmem Kİ ?#3432
Ben Bilmem Kİ ?#3432
iKaanStrafe
xMargue#1881
Çok doğru söylediniz, Paylaşılan tasarımları kullanmamız için değil de saklamamız için paylaşıyorlar sanki linç ediliyoruz.Cidden tasarımcı olsaydım sana yapardım, ama malesef tasarımcı değilim.
Sunucunun iyiliği için hazır tasarımlarıda kullanmanı istemiyorum şahsen buradaki insanlar hazır konu tasarımlarını görünce linçlemeyi çok severler işlerinide çok iyi yaparlar.. inşAllah bir tasarımcı sana yardımcı olur.
Ben Bilmem Kİ ?#3432
dedikleri gibi linçlemeyi çok severler o ücretsiz tasarımı kullanırsam sunucu kalitesiz tasarımı yok der geçerler en iyisi ben yapayım yani yapmaya çalışayım :D yinede teşekkürler.
Merhaba, forum içerisinde birçok ücretsiz hazır konu tasarımları bulunuyor. Bu tasarımları kendinize göre düzenleyerek kullanabilirsiniz.
dedikleri gibi linçlemeyi çok severler o ücretsiz tasarımı kullanırsam sunucu kalitesiz tasarımı yok der geçerler en iyisi ben yapayım yani yapmaya çalışayım :D yinede teşekkürler.
iKaanStrafe
Forum kurallarına bakmadın sanırsam ?tdk başlığa el atsın
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!