Ücretsiz Ücretsiz Konu Tasarımı V9||Bana Göre En Güzeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güncel++

Dostum Konu Tasarımı Çok Güzel Üstelik Sade Fakat Konu Tasarımının Yanında Yazı Fontları'nıda Versen Daha İyi Olur .

Selam! Rakun Craft diye yapar mısın ?

Discord'a gel : ZyuzAx#8780

Selam! Rakun Craft diye yapar mısın ?

Discord'a gel : ZyuzAx#8780
Maalesef şu an İmza tasarımım ile uğraşıyorum fakat forumdan biriyle görüşürsen seve seve yardım edebilir.

Bu konu tasarımını ücretsiz bir şekilde paylaşmanız çok dikkatimi çekti. Açıkçası keşke herkes sizin gibi olsa bu forum içerisinde tasarım değerleri yükselir. Doğruyu söylemek gerekirse tasarımlarınız çok iyi de değil çok da kötüde değil. Her yaptığınız tasarımda gelişme ve güzelleşme görüyorum.

Bu konu tasarımını ücretsiz bir şekilde paylaşmanız çok dikkatimi çekti. Açıkçası keşke herkes sizin gibi olsa bu forum içerisinde tasarım değerleri yükselir. Doğruyu söylemek gerekirse tasarımlarınız çok iyi de değil çok da kötüde değil. Her yaptığınız tasarımda gelişme ve güzelleşme görüyorum.
Teşekkürler bende çok iyi olmadığını biliyorum.Amacım bütcesi olmayan fakat gelecek vaat eden sunucuların tanıtımını sağlayarak minecrafttaki özgün içerikleri parlatmak.Açıkcası forum da benim gibi tasarımları ucretsiz paylaşan birinin olmasını isterim.

Eline sağlık kanka çok güzel olmuş. Başarılarının devamını canı gönülden diliyorum.

Paylaştıklarından en güzeli bu olabilir.​

Beğendim, eline sağlık.

Peki, bunu nasıl editleyeceğiz bilmeyende var. kısa anlatırmısınız?
Diyelim indirdim ne yapacağım bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl