Tasarım ÜCRETSİZ KONU TASARIMI |V2|

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
U

Unknownloce

Ziyaretçi
logo-yilbasi.png

Selamlar MC-TR ailesi. Konu tasarımı V2 paylaşma zamanı geldi diye düşünüyorum. Biraz yapmakta yardım aldım. İyi tasarımlar. :D

9m2bN8.jpg

Lb1Gva.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Z97nng.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

• Eksiklerimi, eklemem gerekenleri, hatalarımı söylerseniz sevinirim.

Başarılı olmuş,devamını bekliyorum :)

Bence baya geliştirmelisin mesela özellikler kısmını ortalayabilirsin ve fontlarıda değiştirmelisin bence

Tasarım güzel görünüyor. Ancak şu vip kısımlarının arka fontu değiştirilebilir. Ellerine sağlık.

Bence baya geliştirmelisin mesela özellikler kısmını ortalayabilirsin ve fontlarıda değiştirmelisin bence
Fontları değiştirmeme nedenim bazı insanlar nasıl yapacaklarını bilmiyor ona görede yakında bir konu açmayı düşünüyorum. Eleştiriniz için teşekkür ederim.

Tasarım güzel görünüyor. Ancak şu vip kısımlarının arka fontu değiştirilebilir. Ellerine sağlık.
Aslında değiştirmeme nedenim Başlık ve Sunucu hakkındaki bölümde 2 ayrı wallpaper kullandım çok konuyu boğmasın diye eklemedim. Eleştiriniz için teşekkür ederim.

Güzel olmuş. Eline sağlık.

harika olmuş

Daha iyi fontlar kullanabilirsin. Arka plan resimlerini daha iyi yerleştirebilirsin resimlerin çözünürlüğü düşük gibi görünüyor ve illa ki dikdörtgen biçimde de koymayabilirisin. Tasarımlar oldukça basit. Yaptığın grafiği kullanmamız için tasarımların "sebep" olmalıdır diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl